بررسی اثرات بحران سیاسی آب بر توسعه محلی مطالعه موردی سیاستهای آبی استان اصفهان در شهرستان فریدونشهر
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی بحران آب (تغییر اقلیم، آب و محیط زیست)
- کد COI اختصاصی: NCWC02_342
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1230
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیای سیاسی دانشگاه خوارزمی
دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیای سیاسی دانشگاه خوارزمی تهران
چکیده
شهرستان فریدونشهر در بین سایر شهرستانهای استان اصفهان بالاترین میزان بارندگی سالانه و بیشترین منابع آب را دارد. طرح های انتقال آب اجرا شده و در دست مطالعه مسئولین استان اصفهان در شهرستان فریدونشهر، خبر از تلاش فراوان آنها برای تصاحب و انتقال منابع آبی این شهرستان به بخش های مرکزی استان و حوضه آبریز زاینده رود، می دهد. در این بین مطالعات حاکی از آن است که، نداشتن نگرش سیستمیو عدم توجه به مشکلات آبی این شهرستان، منجر به بروز مشکلات آبی فراوانی در این شهرستان شده است. به نظر می رسد اگر مسئولین در طرحهای انتقال آب، مشکلات آبی این شهرستان را مد نظر قرار ندهند و صرفاً با دغدغه حل مشکلات آبی شهرهای مرکزی استان، منابع آبی این شهرستان را تصاحب و منتقل کنند، وقایعی همچون افزایش نرخ مهاجرت، کاهش جمعیت و جمعیت شاغل، رکود اقتصادی و سرمایه گذاری های اقتصادی، تضعیف موقعیت و حیثیت اجتماعی شهرستان، خشک شدن منابع آب دامداران و کشاورزان، مشکلات زیست محیطی، تقویت حس محلی گرایی و حتی واگرایی سیاسی و... بوجود خواهد آمد. روش پژوهش در این مقاله از نوع توصیفی- تحلیلیبوده و اطلاعات مورد نیاز آن به روش کتابخانه ای (کتب، نشریات و اینترنت) گردآوری شده است. همچنین نقشه ها و نمودارهای مورد نیاز این پژوهش با استفاده از نرم افزارهای GIS و EXCEL تهیه شده است.کلیدواژه ها
فریدونشهر، انتقال آب، حوضه آبریز زاینده رود، مشکلات آبی، امنیتمقالات مرتبط جدید
- Synergizing Urban Flood Risk Management with AdvancedWater Technologies in a Warming Climate
- بررسی اثر تغییر کاربری اراضی بر مدیریت خطر سیلاب حوضه آبریز رودخانه کن
- بررسی اثر دبی با دوره بازگشت های مختلف بر حریم کمی رودخانه (مطالعه موردی : حوضه آبریز ده بالا و طزرجان)
- Statistical analysis and numerical simulation of the turbulent flow inopen channels
- تحلیل عدم قطعیت پارامترهای مدل شبیه سازی کیفی آب رودخانه با استفاده از الگوریتمDREAM
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.