بررسی عملکرد سیستم های تولید همزمان برق، گرمایش و سرمایش ( CCHP )، با محرک اولیه پیل سوختی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
- کد COI اختصاصی: ETEC03_355
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1539
نویسندگان
استادیار ، دانشکده مکانیک ، دانشگاه صنعتی شاهرود
چکیده
با توجه به افزایش مصرف انرژی در جهان ، نیاز به استفاده از سیستم های با قابلیت در تامین برق و انرژی بیش از پیش احساس می گردد. یکی از مهمترین سیستم های مورد نظر ، سیستم تولید همزمان برق ، گرمایش و سرمایش (CCHP) ، می باشد. از مهمترین مزایای سیستم های CCHP ، کاهش تلفات شبکه انتقال و توزیع ، کاهش مصرف انرژی ، افزایش بازده کل سیستم و نیز کاهش آلاینده ها می باشد. این سیستم ها ، معمولا شامل محرک اولیه ، سیستم بازیافت حرارت ، مبدل های حرارتی ، چیلر جذبی و تجهیزات کنترلی می باشند. از محرک های اولیه مهم نیز می توان به توربین گازی و بخار ، موتورهای احتراق داخلی ، میکروتوربین و پیل سوختی (Fuel Cell) اشاره نمود. در این مقاله بررسی عملکرد سیستم CCHP با محرک اولیه پیل سوختی صورت گرفته است . از مزایای استفاده از پیل سوختی به عنوان محرک اولیه ، بازده بالای آنها و نیز کاهش آلاینده ها به عنوان منبع انرژی تجدیدپذیر می باشد. در این مقاله مقایسه محرک های اولیه مورد استفاده در سیستم های CCHP صورت گرفته و خصوصیات محرک پیل سوختی در سیستم های CCHP بررسی شده است. نتایج نشان می دهد که سیستم های CCHP به همراه پیل سوختی می توانند با استفاده از پیل های سوختی کربنات مذاب و اکسید جامد ظرفیت های قابل قبولی به همراه آلاینده های کمتر ایجاد نمایند.کلیدواژه ها
تولید همزمان برق گرمایش و سرمایش ، محرک اولیه ، پیل سوختیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسهای اینورترهای خورشیدی: بررسی تاثیر شرایط محیطی، هزینه بر عملکرد و راندمان سامانههای فتوولتائیک
- روشهای بهینه وصول مطالبات و ارائه پیشنهادات و راهکارهای اقتصاد مقاومتی برای وصول آن در شرکت توزیع نیروی برق استان یزد
- کاربرد مدلهای بهینه سازی انرژی و اثرات ناشی از آن برای تاسیسات شبکه های توزیع برق یزد
- بهرهبرداری اقتصادی و سازگار با محیطزیست یک نیروگاه مجازی با نفوذ گستردهی منابع انرژی تجدیدپذیر
- تعیین خط افزونه با رویکرد بهبود تابآوری ، توسعه و تقویت ظرفیت خط و باس شبکه انتقال
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.