بررسی تغییرات غلظت جزء منتقل شونده در ستونهای ضربه ای سینی دار(با استفاده از مدلهای ارائه شده برای ضرایب انتقال)

  • سال انتشار: 1383
  • محل انتشار: نهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
  • کد COI اختصاصی: NICEC09_462
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1109
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید بهرامیان

دانشگاه تهران-دانشکده فنی– بخش مهندسی شیمی

سیدجابر صفدری

سازمان انرژی اتمی-آزمایشگاههای جابربن حیان

حسین بهمنیار

دانشگاه تهران- دانشکده فنی- بخش مهندسی شیمی

چکیده

در مدلسازی استخراج کننده های ضربه ای سینی دار محاسبه ضرایب انتقال جرم یکی از مراحل تعیین کننده و مهم می باشد. در این تحقیق ضرایب انقال جرم پیشنهادی توسط محققان مختلف برای فاز پراکنده و پیوسته مورد بررسی قرار گرفته است. در اینجا با استفاده از معادلات ضریب انتقال جرم نیومن، کرونیگ-برینک و هندلس-بارون به مدلسازی یک ستون ضربه ای سینی دار پرداخته شده است. مقایسه مقادیر غلظت پیش بینی شده توسط مدل با داده های تجربی برای دو سیستم شیمیایی مختلف نشان می دهد: ۱-مقادیر غلظتهای پیش بینی شده توسط مدل با استفاده از معادله نیومن از مقادیر واقعی آنها بیشتر است. ۲-مقادیر غلظتهای پیش بینی شده توسط مدل با استفاده از معادله کرونیگ-برینک از مقادیر واقعی آنها بیشتر است. ۳-مقادیر غلظتهای پیش بینی شده توسط مدل با استفاده از معادله هندلس-بارون از مقادیر واقعی آنها کمتر است. ۴-مقادیر غلظتهای پیش بینی شده مدل با استفاده از معادله نیومن بیشتر از مقادیر پیش بینی شده با استفاده از معادله کرونیگ- برینک و مقادیر پیش بینی شده با استفاده از معادله کرونیگ-برینک بیشتر از مقادیر مربوط به معادله هندلس- بارون می باشد. ۵- بخش اعظم انتقال جرم در بخش ابتدایی ستون است

کلیدواژه ها

مدل سازی ، استخراج ، ضریب انتقال جرم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.