بررسی میزان جمع آوری انرژی خورشیدی نانوآنتن های مارپیچی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین کنفرانس تخصصی فناوری نانو در صنعت برق و انرژی
- کد COI اختصاصی: NANOENERTECH02_029
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 769
نویسندگان
دانشگاه فردوسی مشهد مشهد، ایران
دانشگاه فردوسی مشهد مشهد، ایران
چکیده
طی سالیان اخیر اقدامات جدی برای جایگزینی پنل های خورشیدی فتوولتاییک با نانوآنتن های نوری برای غلبه بر معایب سلولهای خورشیدی فعلی صورت گرفته است. ایده جمع آوری انرژی خورشیدی با استفاده از نانوآنتن ها بر این اساس است که هنگامی که موج الکترومغناطیسی خورشیدی به یک نانوآنتن برخورد می کند، یک جریان متغیر با زمان بر روی سطح نانوآنتن ایجاد شده و در نتیجه ولتاژیدر محل تغذیه آن تولید می شود، از این رو با جایگذاری یکسوسازی مناسب در محل تغذیه نانوآنتن توان DC مطلوب تولید می گردد. به این گونه سیستم های جمع آوری انرژی خورشیدی که شامل یک آنتن و یک یکسوساز است، رکتن می گویند. در این مقاله ما به طراحی سه نانوآنتن مارپیچی مختلف پرداخته و عملکرد هریک را در جذب انرژی خورشیدی مورد بررسی قرار می دهیم. با توجه به نتایج به دست آمده، میدان الکتریکی به وجود آمده در محل نانوآنتن مارپیچی لگاریتمی از همه بزرگتر است.کلیدواژه ها
رکتن؛ میدان الکتریکی؛ نانوآنتن مارپیچی؛ یکسوساز؛مقالات مرتبط جدید
- کاشت یون در نیمه رساناها: تاریخچه، فرایند، اثرات، کاربردها، چالش ها
- تخمین نفوذ مس در نوارهای لبه ای با استفاده از شبکه های عصبی عمیق
- آینده ی تولید غذا با اینترنت اشیاء
- پیشرفتهای نوین در یکپارچه سازی فرآیند دوقطبی در فناوری های میکروالکترونیک
- آخرین پیشرفتها در فناوری کاشت یون در سیلیکون کاربید و گالیوم نیترید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.