مروری بر فرمولاسیون سفیدکنندههای قهوه (Coffee Whiteners)

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
  • کد COI اختصاصی: NCFOODI22_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 908
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آسیه حسن زاده

دانشجوی دوره دکتری علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

زینب رفتنی امیری

استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

چکیده

سفیدکننده های قهوه Coffee Whiteners برای برآورده کردن نیاز مصرف کننده به محصولی با استفاده آسان که درنوشیدنی های داغ طعم ومزه رضایت بخش و بافت مناسبی ایجاد کند، توسعه یافتند. ممکن است طیف گسترده ای از محصولات لبنی وغیر لبنی به شکل مایع یا پودری بعنوان سفید کننده قهوه مورد استفاده قرار گیرند که شامل: محصولات خامهای حاوی 10 تا 20 درصد چربی با عنوانCoffee Cream پودر شیر پر شده با چربیFat Filled Milk Powderکافی وایتنرهای غیر لبنی Non Dairy Coffee Whiteners یا کافی کریمرهای تقلیدی می باشد. صرف نظر از شکل فیزیکی، اغلب کافی وایتنرها از اجزاء یکسانی تشکیل شده اند که شامل: چربی، کربوهیدرات، پروتئین، امولسیفایر، پایدار کننده، رنگ، ترکیبات عطر و طعم دهنده و آب می باشد که در این مقاله به نقش هریک از اجزاء در فرمولاسیون کافی وایتنر پرداخته و به بررسی مشکلات برخی از فرمولاسیون ها از جمله پیدایش حالت Feathering کوآگوله شدن یا رسوب پروتئین در این محصول و راه رفع این مشکلات می پردازیم.

کلیدواژه ها

سفیدکننده قهوه، لبنی، غیرلبنی، فرمولاسیون، پایداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.