شناسایی ابزارها و راه کارهای سنتی مدیریت دانش در بنگاه ها با سطح فناوری پایین
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: فصلنامه تخصصی رشد فناوری، دوره: 6، شماره: 24
- کد COI اختصاصی: JR_TD-6-24_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 576
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت دولتی / MIS
چکیده
مدیریت دانش به عنوان یک راهکار مدیریتی چند سالی است که مورد توجه صاحبنظران مدیریت قرار گرفته و بهره گیری از ابزارهای آن در جهت ارتقاء بهره وری بنگاه ها به مدیران توصیه می شود. اما باید توجه داشت که سطوح مختلف مدیریت دانش و بهره گیری از ابزارهای آن، پیش از آنکه ادبیات آن به شکل امروزی توسعه یابد به شکل سنتی در بنگاه ها وجود داشته است. مسلما توسعه موثر ابزارهای نوین مدیریت دانش در این بنگاه ها نیز می باید اولا مبتنی بر این ابزارهای سنتی بوده و در جهت توسعه و بهینه کردن آنها مستقر شوند و ثانیا متناسب و هماهنگ با ساختار سازمانی این بنگاه ها- و عناصر این ساختار- باشند. یکی از مهمترن عناصر ساختار، سطح فناوری بنگاه است. بدیهی است ابزارهای مدیریت دانش بنگاه ها با سطح فناوری پایین و بنگاه ها با سطح فناوری بالا متفاوت است. در این مقاله با انجام یک پژوهش آماری در بنگاه های کوچک و متوسط فعال در حوزه صنعت فلزی- با سطح فناوری پایین- ابزارهای مدیریت دانشی که به طور سنتی در این بنگاه ها به کار گرفته می شود بررسی شده و مورد شناسایی قرار می گیرند.کلیدواژه ها
ابزارهای مدیریت دانش، بنگاه های کوچک و متوسط، فناوریمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.