توسعه تجاری سازی دستاوردهای علمی از طریق تحقیقات تولید نیمه صنعتی
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: فصلنامه تخصصی رشد فناوری، دوره: 6، شماره: 24
- کد COI اختصاصی: JR_TD-6-24_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 641
نویسندگان
دکترای برنامه ریزی توسعه آموزش عالی دانشگاه شهید بهشتی
چکیده
از دیدگاه نظام ملی نواوری، تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی دارای اهمیت و جایگاه ویژه در نظام های علمی ، فنی، اقتصادی و اجتماعی است. علی رغم اهمیت و ارزش بالای تجاری سازی دستاوردهای پژوهش های علمی، همواره در فرایند تجاری سازی مسائل و مشکلات زیادی وجود دارد که مانع از تحقق اهداف تجاری سازی می شود. یکی از موانع عمده تجاری سازی، ناکارآمدی روش ها و عدم بکارگیری روش علمی - تجربی معتبر برای تجاری سازی است. در این مقاله با استفاده از روش شناسی ترکیبی مطالعه اسنادی و پؤوهش های میدانی با توجه به مفاهیم و الگوهای تجاری سازی دستاوردهای پژوهش های علمی، انجام تحقیقات تولید نیمه صنعتی به عنوان یک راهکار اصولی برای امکان ستجی تخصصی فنی - اقتصادی طرح و مدیریت ریسک و اتصال دستاوردها و نتایج پژوهش های علمی به تولید صنعتی پیشنهاد و فرایند آن توسعه داده شده است. بر اساس الگو و راهکار پیشنهاد شده در این مقاله پس از دستیابی به نتیجه پژوهش علمی ، تحقیقات تولید نیمه صنعتی به صورت نظام یافته انجام می شود تا محصول نهایی با اطمینان بیشتر و ریسک و هزینه کمتر، با یک نقشه راه و طرح تجاری مشخص، اماده تولید صنعتی و عرضه به بازار مصرف شود.کلیدواژه ها
امکان سنجی فنی-اقتصادی، تحقیقات تولید نیمه صنعتی، تجاری سازی، دستاورد پژوهشی، تولید صنعتیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.