شوادان رهکاری بومی برای معماری پایدار
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین کنفرانس معماری و فضاهای شهری پایدار
- کد COI اختصاصی: ASUSC01_315
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 642
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، گروه معماری، شوشتر، ایران
چکیده
در معماری معاصر تغییراتی که با توجه به معیارهای زیست اقلیمی و پایداری پدید می آیند، هر روز اهمیت بیشتری می یابد. سخن از پایداری در معماری را می توان به تصور و طراحی ساخت و سازهای آینده تعبیر کرد آن هم نه با پایدار فیزیکی ساختمان بلکه با پایداری و حفظ این سیاره و منابع انرژی آن. دین ترتیب اینگونه به نظر می رسد که می توان پایداری را بر پایه الگویی تصور کرد که در آن مواد و نابع در دسترس بیش از هدر دادن و نادیده گرفتنشان با کارایی بیشتری به کار گرفته شوند به طور خلاصه منظور از بوم شناسی ساختمان این است که بر قابلیت ساختمان برای تلفیق عوامل محیطی و جوی و تبدیل آنها به صورت کیفیت های فضایی و آسایش و فرم تمرکز گردد. با توجه به شرایط اقلیمی ویژه کشور ما بررسی راهکارهای بومی در راستای ک نترل شرایط محیطی ناگزیر به نظر می رسد که این مهم خ ود گامی بلند در جهت معماری پایدار می باشد، شوادان یکی از این راهکارهاست.کلیدواژه ها
معماری پایدار، راهکارهای بومی، صرفه جویی در انرژی، شوادانمقالات مرتبط جدید
- الگوهای معماری بومی در اقلیم گرم و خشک و سرد
- معیارهای طراحی مسکن همساز با اقلیم نواحی کوهستانی
- بررسی سیستماتیک عملکرد بانک های سبز در کاهش اثرات زیست محیطی: تحلیل و ارزیابی روش ها و نتایج
- بررسی انواع جلبک های ضد باکتری و عملکرد ویژه آن ها در حفظ پایدار محیط زیست
- تحلیل فضایی ریزگردها و اثرات جغرافیایی آن در منطقه بمپور
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.