تسلیح تیرهای بتنی به روش نصب در نزدیک سطح NSM
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین کنفرانس معماری و فضاهای شهری پایدار
- کد COI اختصاصی: ASUSC01_239
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1133
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه آزاد ابرکوه
استادیار، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه آزاد یزد
استاد، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه آزاد ابرکوه
چکیده
تقویت سازه ها یکی از مهمترین دغدغه های دانشمندان عرصه عمران در حال حاضر می باشد ، چون درقدمت بسیاری از سازه ها و بناهای تاریخی یا بناهای استراتژی زیاد بوده و تخریب شدن آنها آسیب های فراوانی به اقتصاد کشور اعمال می کند. از سوی دیگر با توجه به عمر مفید کم سازه ها و بناهای جدید الساخت در مناطق نامناسب از نظر آب و هوایی موجب شده تا دانشمندان و محققان عرصه عمران به فکر جایگزینی مصالح جدید به جای مصالح موجود باشند. امروز استفاده از مصالح جایگزین فولاد، برای بتن تحت شرایط مهاجم و افزایش توان مقاومتی تیرهای بتنی افزای یافته است که در میان شیوه های مورد استفاده الیاف یلیمری دو شیوه بیشتر مطرح می باشد که اولین آن «تسلیح با اتصال خارجی (EBR)» یعنی چسباندن ورقه های FRP بر سطوح خارجی سازه ها، به علت جداشدگی پیش از موعد، امکان استفاده از تمامی مقاومت کشتی FRP را رراهم نمی کند. برای غمنه بر این ضعف تلاش های گوناگونی صورت گررته که یکی از کارآمد ترین آنها، همان روش دوم یعنی استفاده از مصالح FRP به روش «نصب در نزدیک سطح (NSM)» که بر اساس ایده ی کار گزارشتن مصالح مقاوم کننده در شیارهای تعبیه شده در سطح تیرها شرکل گرفته است . در این مقاله روش NSM به عنوان روش کارآمد در مقاوم سازی تیرهای بتنی بصورت کامل معرفی و سپس که برخی نتایج مثبت در به کارگیری روش NSM جهت مقاوم سازی تیرهای بتن مسطح یرداخته می شود.کلیدواژه ها
مقاوم سازی، تیر بتنی، بتن مسلح، روش NSM، روش EBRمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.