بررسی موانع افزایش تولید محصولات گلخانه ای ( مطالعه موردی: توت فرنگی در شهرستان ساوجبلاغ)

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: TIAU01_492
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 947
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مشهود بدرلو

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر

جعفر یعقوبی

استادیار عضو هیات علمی دانشگاه زنجان

شقایق خیری

استاد یار عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر

سیدمحمدمهدی عظیمی

کارشناس ارشد کشاورزی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ساوجبلاغ

چکیده

لازمه توسعه بخش کشاورزی و افزایش تولید، استفاده مطلوب از امکانات و منابع محدود و تخصیص بهینه عوامل تولید به گونه ای است که بالاترین سودآوری اقتصادی دریافت شود. تحقیق حاضر با هدف بررسی عوامل موثر بر افزایش تولید محصولات گلخانهای ( مطالعه موردی- توت فرنگی در شهرستان ساوجبلاغ ) بود. این تحقیق در نیمه اول سال 1391 هجری شمسی و در محدوده جغرافیایی استان البرز، شهرستان ساوجبلاغ که از شمال به شهرستان طالقان و از غرب و جنوب به شهرستان نظرآباد و از سمت شرق به شهرستان کرج محدود می گردد انجام شد. روش انجام تحقیق جمع آوری اطلاعات به روش کتابخانه ای و مصاحبه و درمرحله دوم به روش میدانی بود. جامعه آماری شامل 51 نفر از گلخانه داران توت فرنگی کار بود. نتایج حاصل نشان داد که دستمزدبالای کارگری، گرانی وسایل بسته بندی مرغوب و مناسب و بالا بودن هزینه تولید و عدم امکان صادرات از عمده ترین مشکلات و موانع افزایش تولید و سود آوردی در گلخانه های تولید توت فرنگی در ساوجبلاغ بود.

کلیدواژه ها

افزایش تولید ، هزینه های تولید ، توت فرنگی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.