تحلیل پاسخ فرکانسی دسته موتور هیدرولیک به ورودی‌های اتفاقی

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ISME15_391
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3760
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرزاد امین روان

دانشجوی کارشناسی ارشد - دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر

محسن بهرامی

استاد - دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر

پیام زرافشان

دانشجوی کارشناسی ارشد - دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

در این مقاله پاسخ ارتعاشی سیستم دسته موتور هیدورلیک خطی شامل بخش های شیار اینرسی 1 و جدا کننده 2 در مقابل ورودی های اتفاقی ناشی از ارتعاشات موتور و سطح جاده با هدف بررسی عمومی تر در فرکانس های بالا و پایین مطالعه می گردد . برای این منظور پس از ارائه یک مدل غیرخطی و سپس خطی کردن آن، پاسخ فرکانسی برای سیستم تکه تکه خطی 3 که برای فرکانس های پایین و بالا بدست آمده است بررسی می گردد . معادلات ارتعاشی برای یک نمونه دسته موتور در حوزه فرکانس حل گشته و تابع های پاسخ فرکانسی سیستم نسبت به هر یک از ورودی ها بدست می آید و سختی دینامیکی دسته موتور به عنوان پارامتر اصلی در دو ناحیه فرکانس های بالا و پایین محاسبه می شود و برای مقایسه نتایج، شبیه سازی نرم افزاری انجام می گیرد . با استفاده از خواص فرکانسی دسته موتورکه در ادامه مرحله قبل بـه دسـت می آید به بررسی پارامترهای آماری نظیر فرکانس عبو ر نیروی منتقل شـده از یک سطح مشخص، فرکانس عبور از صفر، فرکانس و سطح متوسط قله ها و احتمال عبور دامنـه نیـروی منتقـل شـده از یـک حـد مجـاز در سیـستم می پردازیم . این پارامترها در محاسبه عمر خستگی دسته موتور هیـدرولیک به کار می روند . این پارامترهای آمـاری بـرای سیـستم تحـ ت ورودی هـای فرکانس پایین - دامنه بالا ( ورودی جـاده ) و همچنـین فرکـانس بـالا - دامنـه پایین ( ورودی موتور ) به طور جداگانه بررسی می گردند . نحوة بدسـت آوردن تابع تراکم طیفی توانی ورودی اتفاقی برای هر یک از ورودی های سیستم در هر مرحله به طور جداگانه توضیح داده شده است .

کلیدواژه ها

دسته موتور هیدرولیک، ارتعاشات اتفاقی، تحلیل طیفی، شبیه‌سازی،جدا کننده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.