بازاریابی سیاسی رویکردی نوین در بازاریابی ایران

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس اقتصاد و مدیریت کاربردی با رویکرد ملی
  • کد COI اختصاصی: TOROUD01_188
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2265
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین مرید سادات

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب

چکیده

علی رغم توانمندی های ایران در زمینه بازاریابی متاسفانه تاکنون نتوانسته به جایگاه شایسته ای در بازاریابی سیاسی دست یابد. از جمله عواملی که می تواند حوزه بازاریابی سیاسی را توسعه و بهبود بخشد، بکارگیری ابزار و پارامترهای موثر بازاریابی است. لذا این مقاله نقش شاخه تخصصی بازاریابی سیاسی را در توسعه بازاریابی کشور عزیزمان را مورد توجه قرار داده است. از سوی دیگر با بررسی دیدگاه های سیاستمداران و نقش بازاریابی در میزان کسب آزاء انها، به شاخه نوینی در حوزه بازاریابی ایران دست پیدا کردیم که بازاریابی سیاسی نام گذاری شده است. پس از آن به جمع اوری اطلاعات و شناسایی جنبه های مختلف موضوع از طریق مصاحبه با کارشناسان ، سیاستمداران، صاحبنظران حوزه بازاریابی سیاسی و مطالعات کتابخانه ای پرداخته و برای پاسخگویی به چگونگی ارتباط این عوامل با توسعه بازاریابی کشور عزیزمان عوامل گوناگون مورد سنجش قرار گرفت. امروزه مبارزات انتخاباتی، بسیاری از احزاب در سال های اخیر در بیشتر کشورها به استفاده از تکنیک های بازاریابی رو آورده اند تا با استفاده از فنون و تکنیک ها و حتی ادبیات بازاریابی در جلب توجه و ارائه هرچه بهتر حزب و یا نماینده خود در انتخابات استفاده نمایند. بازاریابی سیاسی، علمی که کشف نشده و ناگفته های زیادی درباره آن وجود دارد و اینکه چرا بزرگترین کاندیداهای ریاست جمهوری غرب از بزرگترین و بهترین مشاوران بازاریابی برای بهبود و اثربخشی امور خود استفاده می کنند. محققین این پژوهش از شما دعوت می کنند تا با مطالعه این مقالهف ضمن آگاهی یافتن از شاخه نوین بازاریابی سیاسی در حوزه بازاریابی ایران، از عوامل تاثیرگذار بر این شاخه نوین، فرصت ها و چالش های پیش رو ، امیخته بازاریابی سیاسی در کشور عزیزمان آگاهی یابید.

کلیدواژه ها

بازاریابی سیاسی، تبلیغات سیاسی، مبارزات سیاسی، جایگاه یابی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.