مدل سازی فرآیند فرزکاری با تیغ فرز انگشتی برای پیش بینی نیروهای ماشینکاری و خطای حاصل از خمش ابزار
- سال انتشار: 1386
- محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: ISME15_232
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 5852
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر
استادیار - دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چکیده
این مقاله ارائه گر مدلی برای پیش بینی مقدار خیز ( خمش ) تیغ فرز انگشتی در فرآیند فرز کاری است . در این مقاله ابتدا با شبیه سازی فرآیند فرز کاری با تیغ فرز انگشتی ( ابزار ) ، توسط نرم افزار ا با کوس ، نیروی ماشینکاری و خیز حاصل از آن در ابزار پیش بینی شده، سپس این مقادیر با نتایج حاصل از روابط تحلیلی ( فرمولهای تئوری ) و نتایج حاصل از آزمایشات تجربی مقایسه شده است . در این مقاله شبیه سازی فرآیند فرز کاری با تیغ فرز انگشتی برای بصورت 3 بعدی انجام شده است که با انجام مقایسه نتایج حاصل از آن و روابط تحلیلی با نتایج حاصل از آزمایشات تجربی دقت بالای شبیه سازی نسبت به روابط تحلیلی مشهود خواهد بود . در آزمایشات تجربی نیرو ی ماشینکاری توسط دینامومتر کیستلر اندازه گیـری شده است و با فرض اینکه خطای ایجاد شده در سطح قطعه کار فقط ناشـی از خمش ابزار است، با اندازه گیری سطح قطعه کـار مقـدار خمـش ابـزار بدسـت آورده شده است . روش استفاده شده برای ان دازه گیری سـطح ابـزار یـک روش جدیدیی است که د ر آن با اسکن کردن سطح قطعه کار مقـدار خطـای ایجـاد شده روی سطح قطعه کار در نرم افزار » سالید ورکـس « انـدازه گیـری شـده است . بعد از بدست آوردن مقادیر نیرو و خمش ابزار این مقادیر با نتایج حاصل از شبیه سازی و روابط تئوری مقایسه شده است . بـا انجـام مقایـسه بـین ایـن نتایج، دیده شد که شبیه سازی فرآیند دارای دقت بـالاتری نـسبت بـه روابـط تئوری است .کلیدواژه ها
خیز ابزار، فرزکاری، تیغ فرز انگشتی، شبیه سازی، ابا کوس، جانسون، کوکمقالات مرتبط جدید
- ساخت پوشش آبگریز مبتنی بر نانوذرات سیلیکا مقاوم در برابر خوردگی
- Thermodynamic study of a trigeneration system based on solar energy
- Thermodynamic comparison of different solar organic Rankine cycles
- Energy and exergy analysis of a trigeneration system based on geothermal energy
- Thermodynamic comparison of the geothermal -based power plants
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.