مقایسه ارزیابی هزینه ای بیوپالایشگاه در روشهای آسیاب خشک وآسیاب مرطوب
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی
- کد COI اختصاصی: NCNCA02_393
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 926
نویسندگان
کارشناس ارشد اقتصاد انرژی مدرس دانشگاه پیام نور قم
دکترای مهندسی مکانیک دانشیار دانشگاه تربیت مدرس
کارشناس ارشد کشاورزی مدرس دانشگاه پیام نور دلیجان
چکیده
برای تولید اتانول دو روش وجود دارد یکی روش آسیاب خشک و دیگری روش آسیاب مرطوب (یا آسیاب تر) است. سرمایه اولیه برای احداث کارخانه به روش آسیاب خشک، در حدود 32 میلیون دلار تخمین زده میشود. این کارخانه توانایی دارد بیش از 40 میلیون گالن (معادل بیش از 151 میلیون لیتر) در هر سال فعالیت در شرایط ایده آل تولید کند. کارخانه تولید اتانول با روش دوم یعنی استفاده از آسیاب تر، به سرمایه اولیه ای در حدود 45 میلیون دلار نیاز دارد این روش، در مقایسه با کارخانه قبلی تولید اتانول از طرفی به سرمایه گذاری بیشتری نیاز دارد و از طرف دیگر درآمد خالص کمتری را نیز در بردارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت و این اصلی ترین مشکل کارخان هی تولید اتانول با روش دوم است . کارخانه های متداول و استاندارد در این صنعت از نوع کارخانه های آسیاب خشک هستند. به طوری که دانه یا ضایعات دانه گندم در آن طی پروسه ای خاص تبدیل به اتانول می شوند. که در قسمت های بعدی بیان خواهد شد. به طور کلی، سود یا زیان در این کارخانه ها وابستگی زیادی به دامنه تغییرات در اجزاء متغیر های تحلیل برای قیمت اتانول و قیمت گندم خواهد داشت. این قیمت ها جهت سوددهی کارخانه از اهمیت زیادی برخورداراست به طوری که در موقعیت سطح پایین قیمت اتانول در سطح بالای قیمت گندم، تحلیل غیر سودده یا زیان ده خواهد شد.کلیدواژه ها
بیواتانول، MTBE ، بیوپالایشگاه، آسیاب خشک و آسیاب مرطوبمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- برسی برهمکنش قارچمیکوریزا آربسکوالر و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقال ( Vicia faba L. ) تحت شرایط تنش خشکی
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.