بررسی عوامل مؤثر در توسعه آموزش کارآفرینی در مراکز آموزش علمی کاربردی کشاورزی ایران از دیدگاه دانشجویان
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
- کد COI اختصاصی: EME02_1409
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 878
نویسندگان
دکتری ترویج و آموزش کشاورزی و استادیار دانشگاه جامع علمی کاربردی
استاد گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
استاد گروه ترویج و آموزش کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
استاد گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
چکیده
هدف این تحقیق بررسی عوامل مؤثر در توسعه آموزش کارآفرینی در مراکز آموزش علمی کاربردی کشاورزی ایران بود. جامعه آماری این تحقیق شامل 19255 نفر از دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی کشاورزی 30 استان کشور می باشند که با استفاده از فرمول کوکران حجم نمونه برای دانشجویان 355 نفر محاسبه گردید. پژوهش حاضر از نظر کنترل متغیرها، از نوع توصیفی و همبستگی می باشد که به روش پیمایشی انجام شده است. ابزار این تحقیق پرسشنامه بود که روایی آن به وسیله اساتید راهنماء، مشاور، برخی از اساتید ، کارشناسان و صاحبنظران مراکز آموزش علمی کاربردیکشاورزی مورد تأیید قرار گرفت. اعتبار ابزار پژوهش نیز از طریق محاسبه ضریب آلفای کرونباخ انجام گرفت که این ضریب برای بخشهای مختلف پرسشنامه مربوط به دانشجویان بیشتر از 0/77 به دست آمد که میتوان اظهار کرد که ضریب مذکور در دامنه میزان اعتبار قابل قبول و مطلوب میباشند. نتایج حاصل از همبستگی کندال و اسپیرمن نشان داده است که بین متغیرهای توانایی فعلی آموزشگران در زمینه آموزش کارآفرینی، آشنایی آموزشگران با مواد و روشهای آموزش کارآفرینی، عوامل مدیریتی، عوامل فنی، عوامل اقتصادی، عوامل قانونی، سواد پدر و مادر با توسعه آموزشکارآفرینی رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. با مقایسه میانگین گروهها مشخص گردید که بین دیدگاه دانشجویان استان های مختلف در خصوص ضرورت آموزش مهارتهای مدیریتی اختلاف معنی داری وجود دارد. نتایج حاصل از رگرسیون ترتیبی لجستیک مبین این بوده است که متغیرهای عوامل مدیریتی و عوامل اقتصادی در سطح معنی داری 0/01 و متغیرهای توانایی فعلی آموزشگران، میزان توجه به رویکردهای آموزشی در آموزش کارآفرینی، عوامل فنی و عوامل قانونی در سطح 0/05 اثرات معنی داری بر توسعه آموزش کارآفرینی میگذارند.کلیدواژه ها
کارآفرینی، آموزش کارآفرینی، آموزش علمی کاربردیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.