بررسی رابطه ی بین جو سازمانی با سلامت سازمانی و عملکرد شغلی مدیران

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: EME02_749
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1630
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ابوالفضل عباسی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه شیراز

سید احمد هاشمی

دکترای تخصصی برنامه ریزی درسی و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد

قدرت الله محمدی

دانشجوی دکترای مدیریت آموزشی دانشگاه شیراز

چکیده

هدف از این پژوهش بررسی رابطه بین جو سازمانی با سلامت سازمانی و عملکرد شغلی مدیران مدارس شهرستان لامرد می باشد. روش پژوهش توصیفی از نوع پیمایشی میباشد. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل همه مدیران مدارس دخترانه و پسرانه مقاطع ابتدایی، راهنمائی و متوسطه شهر لامرد در سال تحصیلی 92-91 میباشد که تعداد آنها برابر 110 نفر بود. برای تعیین اندازه نمونه، از جدول مورگان استفاده شد که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای، تعداد 90 نفر مدیر انتخاب گردید. همچنین از سه پرسشنامه ی جو سازمانی هالپین و کرافت (1963)، سلامت سازمانی تمیمی نژاد (1386) و عملکرد شغلی نایدل (1386)، بعنوان ابزارهای پژوهش استفاده گردید که ضریب پایایی پرسشنامه ها بترتیب 0/796 و 0/814 و 0/869 برآورد شدند. روش های آماری که در این تحقیق مورد استفاده قرار گرفت شامل ماتریس ضریب همبستگی، رگرسیون ساده و چندگانه به روش گام به گام و نیز تحلیل مسیر بود. نتایج حاصل عبارتند از:1- رابطه بین جو سازمانی و سلامت سازمانی با ضریب همبستگی 32/ در سطح 01/ معنی دار می باشد. 2- رابطه بین جو سازمانی و عملکرد شغلی با ضریب همبستگی 532/ در سطح 01/ معنی دار می باشد.3- بین ابعاد جو سازمانی با سلامت سازمانی و عملکرد شغلی رابطه معنادار مثبت وجود دارد. 4- بین جو سازمانی، سلامت سازمانی و عملکرد شغلی رابطه معنادار مثبت وجود دارد.

کلیدواژه ها

جو سازمانی، سلامت سازمانی، عملکرد شغلی، مدیران مدارس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.