رقابت های دیجیتالی دانشگاه های مجازی کشور زمینه ساز دانشگاه کارآفرین

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: EME02_474
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 737
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد علی یزدان پناه

استادیار موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی: دکترای تحقیق در عملیات

الناز بیات

کارشناسی ارشد رشته MBA، دانشگاه پیام نور مرکز دماوند

چکیده

مقاله حاضر به بررسی عوامل موثر در کار آفرینی دانشگاه های مجازی کشور مبتنی بر رقابت های دیجیتالی در دو وضعیت موجود و مطلوب می پردازد. هدف بررسی این عوامل است تا ضمن ارائه راه حل هایی برای شکل گیری دانشگاه مجازی، بیشترین زمینه برای گسترش کارآفرینی در نظام آموزش عالی کشور اتفاق بیافتد. این تحقیق به لحاظ هدف، کاربردی است و روش مطالعه آن توصیفی پیمایشی و اطلاعات مورد نیاز از روش کتابخانه ای و با ارائه پرسشنامه در میان جامعه آماری شامل عوامل دست اندرکار در واحدها و دانشگاههای مجازی کشور جمع آوری شده است. با توجه به کوچک بودن جامعه؛ تمام جامعه به عنوان نمونه آماری در نظر گرفته شد که در نهایت 72 پرسشنامه به صورت الکترونیکی و بر روی کاغذ بازگشت داده شد و فرضیات تحقیق با استفاده از روش تی تک نمونه ای و تی همبسته مورد سنجش واقع شد. بررسی نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد که دانشگاه های مجازی مورد بررسی به همان اندازه که از شاخص های مزیت رقابتی در صحنه رقابت های دیجیتالی بهره گیری می برند، به همان مقدار، سطح کارآفرینی آنها در نظام آموزش عالی گسترش می یابد.

کلیدواژه ها

یادگیری الکترونیک، دانشگاه کارآفرین، دانشگاه مجازی، رقابت های دیجیتال

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.