بررسی و عارضه یابی زنجیره تامین صنعت شیر براساس مدل اسکور در استان اصفهان(مطالعه موردی: مجتمع کشت و صنعت شیرکده کاشان)

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: EME02_252
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1785
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن جوادیان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، گروه مدیریت، نجف آباد، ایران

احمدرضا شکرچی زاده

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، گروه مدیریتف اصفهان، ایران

حنان عموزاد مهدیرجی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان

چکیده

در این تحقیق، به شناسایی، بررسی و اولویت بندی عوامل موثر در کارایی و اثربخشی صنعت شیر به روش تاپسیس پرداخته شده و همچنین زنجیره تامین شیر در استان اصفهان با دیدگاه مدل فرآیندی اسکور که یکی از جدیدترین روش های ارزیابی عملکرد در زنجیره تامین میباشد، مورد بررسی قرار گرفته است. بدین ترتیب ابتدا ضمن مرور ادبیات و مفاهیم موجود در این زمینه، عوامل و شاخص های برنامه ریزی، منبع یابی، بازگشت، ساخت و تحویل شناسایی و سپس به منظور انتخاب عوامل اصلی و تاثیرگذار در این صنعت، با درنظر گرفتن تحقیقات مشابه و مهم پیشین و نظرات خبرگان دوازده شاخص لحاظ گردیده است. برای پایایی سوالات پرسشنامه، از ضریب آلفای کرونباخ استفاده و در ادامه به منظور اولویت بندی، عوامل نهایی شناسایی شده و روش تاپسیس بکارگرفته شده است. بدین جهت پرسشنامه ای جهت بررسی تاثیر هر یک از عوامل نسبت به شاخصهای تعیین شده در مدل اسکور در اختیار خبرگان قرار گرفته و پس از جمع آوری و تلخیص داده ها، ماتریس تصمیم گیری بدست آمده و سپس اولویت بندی عوامل با توجه به اوزان و اهمیت هریک از عوامل مشخص گردیده است. نتیجه اولویت بندی عوامل نشان می دهد که در دوازده عامل عیین شده و اثرگذار در این صنعت، به ترتیب سطح موجودی در گردش، زمان تحویل سفارشات و زمان پاسخ به مشتری در رتبه های اول تا سوم این رده بندی جای دارند.

کلیدواژه ها

زنجیره تامین، مدل اسکور، عارضه یابی، ارزیابی عملکرد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.