بررسی موانع و محدودیت های توسعه گردشگری روستایی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش ملی توریسم وگردشگری سبز
- کد COI اختصاصی: TOURISM01_150
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1088
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر
دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر
چکیده
در حال حاضر، اقتصاد گردشگری به یکی از ارکان اصلی تجارت جهان تبدیل شده است. علاوه بر این، بسیاری از سیاست گزاران و برنامه ریزان توسعه، از این صنعت به عنوان رکن اصلی توسعه پایدار یاد می کنند. در این راستا، گردشگری روستایی به عنوان یکی از مردمی ترین اشکال گردشگری، جزیی از این صنعت محسوب می شود و می تواند با برنامه ریزی مناسب، موجب رشد اقتصادی، تنوع فعالیت ها، اشتغال زایی، درآمدزایی و توسعه پایدار روستایی شود. همچنین برنامه ریزی در راستای توسعه گردشگری روستایی می تواند منافع اقتصادی به همراه داشته باشد. گردشگری روستایی نقش عمده ای در توانمندسازی مردم محلی و تنوع بخشی به رشد اقتصادی را ایفا می کند. این فعالیت در دنیای امروز یکی از بخش های مهم فعالیت های اقتصادی محسوب می شود. در این میان، گردشگری روستایی به عنوان راهبردی برای توسعه روستایی با چالش هایی مواجه است. در این پژوهش سعی بر این است که با بررسی یافته های تحقیقاتی موجود، چالش ها و موانع توسعه گردشگری روستایی را شناخته و گامی جهت گسترش این صنعت برداریم. زیرا اولین قدم جهت توسعه گردشگری روستایی، شناخت موانع و محدودیت ها در این مسیر می باشد. نتایج بررسی ها نشان می دهد که موانع موجود را می توان در چند گروه تقسیم بندی نمود: موانع سازمانی، موانع اقتصادی، موانع فرهنگی، موانع مردی، موانع اجتماعی، موانع رفاهی، موانع ارتباطی. در انتها نیز راهکارها و پیشنهاداتی جهت رفع موانع و محددودیت های موجود ارائه شده است.کلیدواژه ها
گردشگری، گردشگری روستایی، موانع، توسعه پایدار، مقاله مروریمقالات مرتبط جدید
- Comparative Analysis Among UNESCO World Heritage Archaeological Sites , case study Takht-e-Soleyman
- بررسی تطبیقی نقوش سماوی هنر ایران قبل از اسلام و هند باستان
- KPI-Driven Strategies for Enhancing Water-Based Recreation and Sports Tourism
- Measuring Arba'een Pilgrimage Tourism Success: A Comprehensive Analysis of the Top ۱۰۰ KPIs
- Optimizing Service Standards in Seafood Tourism: A KPI-Driven Approach
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.