توسعه محصول با استفاده از تکنیک های داده کاوی (مطالعه موردی: دوربین دیجیتال)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC10_105
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1542
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه علم و صنعت ایران
استادیار، دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه علم و صنعت
چکیده
بسیاری از شرکت ها بخش قابل توجهی از بودجه ی خود را صرف توسعه ی محصولات خود می کنند تا بتوانند محصولات خود را از محصولات رقبا متمایز کرده و آن ها را براساس نیازها و خواسته های مشتریان خود تولید کنند. طراحی محصول طبق نیازهای مشتریان از طرفی باعث افزایش قدرت رقابت شرکت ها و از طرف دیگر معیار مهمی برای دست یابی به سود و وفاداری بیشتر مشتریان می باشد. با توجه به اهمی ت این موضوع، در این مقاله به مسئله ی توسعه ی محصولات جدید و به طور خاص محصول دوربین دیجیتال با استفاده از تکنیک های داده کاوی پرداخته می شود. در طی این مقاله با جمع آوری اطلاعات از مشتریان این محصول، به این سوال پاسخ داده می شود که به طور دقیق مشتریان چه نیازها و خواسته هایی دارند و چگونه می توان از این داده ها برای طراحی هر چه بهتر محصول استفاده کرد. در این راستا از الگوریتم های Apriori و C5.0 استفاده شده است که به ترتیب متدولوژی های مربوط به قواعد انجمنی و درخت تصمیم می باشند. هر یک از این تکنیک های داده کاوی به منظور استخراج الگوهایی از نیازهای مشتریان به کار گرفته می شوند.کلیدواژه ها
توسعه ی محصول جدید، نیازهای مشتری، تکنیک های داده کاوی، قواعد انجمنی، درخت تصمیممقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.