فرآیند شناسایی عدم قطعیت های کلیدی در سناریونگاری (مطالعه موردی: شرکت فولاد ماهان سپاهان)

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک
  • کد COI اختصاصی: ICSM10_071
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 951
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فریبرز رحیم نیا

دانشیار گروه مدیریت دانشگاه فردوسی مشهد

حامد حاج آقا معمار

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده

هدف اصلی این مقاله شناسایی عدم قعطیت های کلیدی موجود مر محیط بازار شرکت فولاد ماهان سپاهان می باشد برای تدوین وطراحی سناریوهای یک شرکت مهمترین عواملیک ه نقش اصلی را برای ساخت سناریوها ایفا می نمایند عدم قطعیت های کلیدی هستند به همین منظور این مقاله با استفاده از طراحی سناریو به روش شبکه جهانی کسب و کار فرآیند شناسایی عدم قطعیت های کلیدی در این روش را بیان می کند این کار با انجام دو مرحله مصاحبه با خبرگان شامل کارشناسان و مدیران شرکت انجام گرفت با انجام مصاحبه مرحله اول با خبرگان 13 عدم قطعیت مشخص شد و پس از پایان مصاحبه مرحله دوم با 22 نفر از کارشناسان و مدیران دو عامل تحریم ها و حمایت های دولتی از بخش خصوصی به عنوان عدم قطعیت های کلیدی شناسایی گردیند.

کلیدواژه ها

سناریو نگاری، عدم قطعیت، روش شبکه جهنی کسب و کار، عدم قطعیت های کلیدی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.