طراحی سیستم فتوولتائیک یک ایستگاه مخابراتی مستقل از شبکه

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین همایش ملی انرژی های نو وپاک
  • کد COI اختصاصی: CCE02_281
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 682
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد ایمانی

دانشکده برق، دانشگاه صنعتی همدان

حمید ایمانی

ادراه کل طرح و مهندسی نیرو، شرکت ارتباطات زیرساخت

چکیده

هدف از این مقاله بررسی کاربردی سیستم های فتوولتائیک مستقل از شبکه در یک ایستگاه مخابراتی خواهد بود. بدین جهت در ابتدای مقاله اهمیت و لزوم استفاده از انرژی های تجدیدپذیر، در عوض به کارگیری از انرژی های تجدید ناپذیر، مورد مطالعه و توجه قرار گرفته است. انرژی خورشیدی که خود در میان منابع تجدید پذیر از مهم ترین و در دسترس ترین منابع به شمار می آید به روش های متفاوتی مورد استفاده قرار م گیرد. از جمله این روش ها، سیستم فتوولتائیک می باشد که برای تولید نیروی برق از انرژی تابشی دریافتی از خورشید به کار رگفته می شود. از این رو در ادامه، به ضرورت استفاده از سیستم های فتوولتائیک و سپس میزان پتانسیل انرژی خورشیدی در ایران، جهت تامین انرژی موردنیاز سیستم های فتوولتائیک پرداخته شده است. در قسمت پایانی نیز پس از شرح اجزای کلیدی به کار رفته در سیستم فتوولتائیک طراحی آن برای یک ایستگاه مخابراتی مستقل از شبکه، به منظور تامین تغذیه نیروی برق ایستگاه مورد مطالعه قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

انرژی تجدیدپذیر، انرژی خورشیدی، ایستگاه مخابراتی مستقل از شبکه، تغذیه نیروی برق، سیستم فتوولتائیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.