تولید انرژی از طریق باد
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی انرژی های نو وپاک
- کد COI اختصاصی: CCE02_201
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1251
نویسندگان
کارشناس مهندسی بهداشت محیط، کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط، کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، شیراز ، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط، کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، شیراز ، ایران
کارشناس بهداشت عمومی، شبکه بهداشت و درمان شهرستان داراب ، داراب، ایران
چکیده
توسعه صنعتی با استفاده از انرژی ممکن گردیده است. این در حالی است که امنیت کشورها به انرژی بستگی داردف بشر با آلودگی محیط زیست ناشی از احتراق سوخت های فسیلی و دیگری شتاب رو به رشد در جهت به پایان رساندن این منابع که دو بحران بزرگ می باشند روبرو است. برای رسیدن به توسعه پایدار، اعمال مدیریت مصرف انرژی و استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر از ضرورری ترین امور به شمار می آید. در کشورهایی صنعتی این انرژی ها همزمان با پیشرفت فناوری رایج گردیده و مراحل پیشرفت و توسعه خود را روز به روز با سرعت هرچه بیشتر طی می نماید. در بین منابع موجود انرژی های تجدید پذیر، انرژی بادی به دلایل فراوانی دسترسی آسان و سهولت تبدیل شدن به انرژی الکتریکی دارای محبوبیت بسیار زیادی می باشد. امروزه با تولید گسترده و اقتصادی انواع توریین های بادی استفاده از انرژی های بادی و برای تامین نیاز انرژی ساختمان ها و استقلال انرژی آنها توجه بسیاری به آن شده است. انرژی باد به عنوان یک انرژی ارزان، پاک و دائمی در کنار انرژی گرانقیمت و رو به اتمام سوخت های فسیلی جایگزین بسیار مناسبی به شمار می آید . این موضوع به خودی خود انگیزه های کافی برای احداث هرچه بیشتر توربین های بادی در سراسر دنیا گردیده است. انرژی تولید شده از این توربین ها تحت عنوان انرژی منابع تولید پراکنده در شبکه برق شناخته می شود که می تواند تاثیر بسیار زیادی در ارتقا فنی و اقتصادی این شبکه ها داشته باشد. انرژی باد به عنوان اصلی ترین منابع انرژی های تجدیدپذیر شناخته و مطرح شده اند. علت مهم این موضوع، ظرفیت بالا، مقرون به صرفه بودن و قابلیت اطمینان بالای نیروگاه های بادی در قیاس با منابع دیگر انرژی های نو می باشد.کلیدواژه ها
انرژی بادی، محیط زیست، انرژی تجدید پذیر، توربین بادی، نیروگاه بادی، سوخت فسیلی سادهمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.