بررسی تاثیر پارکینگ خودروهای الکتریکی و باطری خانه بر عدم قطعیت تولید نیروگاه های بادی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی انرژی های نو وپاک
- کد COI اختصاصی: CCE02_029
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 806
نویسندگان
دانشکده فنی مهندسی ، دانشگاه شهید چمران
چکیده
در سال های اخیر بحث محدودیت تولید نیروگاه های سوخت فسیلی به دلیل محدودیت سوخت های فسیلی و همچنین آلودگی های زیست محیطی ناشی از آنها مطرح شده است. از سوی دیگر با پیشرفت کشورها و نیاز روزافزون صنایع و زندگی بشر به انرژی الکتریکی لزوم تولید برق بیشتر از گذشته احساس می شود. به همین دلیل استفاده از انرژی های نو در سطح وسیعی مورد توجه قرار گرفته است. یکی از بهترین راه های تولید انرژی الکتریکی استفاده از انرژی بادی است از آنجا که سرعت باد متغیر می باشد تولید نیروگاه های بادی دارای عدم قطعیت زیادی می باشد. از جمله راه های برطرف نمودن این اشکال نیروگاه بادی، بهره گیری از پارکینگ خودروهای الکتریکی در کنار آنهاست. استفاده از خوردوهای برقی این مزیت را دارد که هزینه اولیه باطری خودرو به عهده مالک آن می باشد و برای پارکینگ دار هزینه ای ندارد. همچنین استفاده از خودروهای الکتریکی برخلاف خوردوهای معمولی آلودگی زیست محیطی ندارند و در کاهش مصرف سوخت های فسیلی نیز تاثیر بسیاری دارند. اما اشکال اصلی آنها عدم قطعیت حضور خودروهای برقی در پارکینگ طبق برنامه پیش بینی شده است. استفاده از باطری خانه می تواند این عدم قطعیت را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. این مقاله به برهمکنش میان نیروگاه بادی، خودروهای برقی و باطری خانه پرداخته است.کلیدواژه ها
عدم قطعیت، قابلیت اطمینان، واحد بادی، خودرو برقی، باطری خانهمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.