گونه شناسی خانه های بومی شهرستان تالش به عنوان اقامتگاه گردشگران

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین همایش ملی گردشگری و طبیعت گردی ایران زمین
  • کد COI اختصاصی: CTEI02_400
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 723
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدتقی رهنمایی

استادیار دانشگاه تهران

سیدعلی حسینی

استادیار دانشگاه پیام نور

روزا همتی نژاد طولی

کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی توریسم

چکیده

گردشگری گسترده ترین فعالیت خدماتی است که امروزه سراسر دنیا در رقابتی تنگاتنگ، در پی بهره گیری هر چه بیشتر اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و دریافت بیشترین سهم درآمد و اشتغال ناشی از بهینه سازی آن می باشند. شهرستان تالش با وجود ویژگی های طبیعی، تاریخی و اقلیمی بسیار، همواره سالانه پذیرای گردشگران زیادی است. این شهرستان دارای خانه های بومی بسیار متنوعی در سطح شهرستان است که هر کدام بر ا ساس ویژگی های اقلیمی خاص منطقه خود شکل گرفته و تا کنون حفظ شده اند. محقق در این تحقیق گونه های مختلف خانه های بومی شهرستان تالش را مورد شناسایی و امکان استفاده از این خانه ها به عنوان اقامتگاه گردشگران را مورد ارزیابی قرار داده است. به نظر می رسد با استفاده از خانه های بومی نه تنها محیط مناسب برای اقامت گردشگران فراهم می شود بلکه خود این خانه ها به یک جاذبه گردشگری تبدیل می شوند.

کلیدواژه ها

گردشگر، اقامتگاه، تالش، خانه های بومی، گونه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.