تاثیر آمیخته بازاریابی اینترنتی مدل 4S بر روی توسعه صنعت گردشگری استان خوزستان

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین همایش ملی گردشگری و طبیعت گردی ایران زمین
  • کد COI اختصاصی: CTEI02_333
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2661
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم نوری

مدرس دانشگاه پیام نور چایپاره

چکیده

صنعت گردشگری بزرگترین و متنتوع ترین صنعت در دنیا به حساب می آید. بسیاری از کشورها این صنعت پویا را به عنوان منبع اصلی درآمد، اشتغالزایی، رشد بخش خصوصی و توسعه ساختار زیربنایی می دانند. در سالهای اخیر فناوری اطلاعات، روشهای عمل در تمام سازمانها و به ویژه در صنعت گردشگری متحول ساخته است. از سویی قدرت ارتباطی قوی از طریق اینترنت امکان هماهنگی و کنترل عملیات بهتر و اطلاع رسانی مناسب را فراهم آورده است و باعث ایجاد فرصت برای سازمانهای متکی به کسب و کار الکترونیکی شده است. با توجه به اینکه امروزه صنعت توریسم و گردشگری از اهمیت بالایی در اقتصاد و تبادلات فرهنگی و اجتماعی و ... دارد و بخش بزرگی از برنامه ریزی ها و سرمایه گذاری ها را در اقتصاد به خود اختصاص داده است و همواره در گسترش توسعه پایدار موثر بوده است و از طرفی یکی از منابع مهم کسب درآمد ارزی و اشتغال زایی می باشد، می توان به جایگاه این صنعت در اقتصاد و توسعه پایدار پی برد. در این تحقیق جنبه ای از صنعت گردشگری مورد توجه قرار می گیرد که شامل بازاریابی برای گردشگری است و این بازاریابی از نوع بازاریابی اینترنتی و الگوی آمیخته بازاریابی خاصی تحت عنوان 4S می باشد که با 4 عنصر موثر می تواند پاسخگوی بسیاری از چالشهای موجود در نظام اطلاع رسانی در تمامی محصولات مربوط به این صنعت باشد. مبنای تحقیق حاضر تاثیر آمیخته بازاریابی اینترنتی مدل 4S بر روی توسعه صنعت گردشگری استان می باشد و تاثیر هر یک از متغیرهای دامنه اینترنت، طراحی وب سایت، وجود سینرژی، وجود یک سیستم خدمات رسانی الکترونیک را بر توسعه صنعت گردشگری بررسی می کند نتایج تحقیق نشان می دهد که با توجه به اینکه ضریب متغیر سینرژی نسبت سایر متغیرها بیشتر می باشد لذا سینرژی بیشترین تاثیر را بر توسعه صنعت گردشگری دارد با این تفاسیر می توان گفت که سینرژی در رتبه اول، دامنه اینترنت در رتبه بودم، طراحی وب سایت در رتبه سوم و سیستم خدمات رسانی در رتبه چهارم قرار دارد.

کلیدواژه ها

بازاریابی اینترنتی، مدل آمیخته بازاریابی اینترنتی 4S، صنعت گردشگری، سیستم خدمات رسانی، دامنه ارتباطات، وب سایت، سینرژی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.