ویژگی های ژئوتوریستی غارها، مطالعه موردی: استان کرمانشاه
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی گردشگری و طبیعت گردی ایران زمین
- کد COI اختصاصی: CTEI02_068
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1297
نویسندگان
استادیار ژئومورفولوژی، گروه جغرافیا، دانشگاه محقق اردبیلی
دانشجوی کارشناسی ارشد ژئومورفولوژی، گروه جغرافیا، دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
از جمله مهمترین پدیده های ژئوتوریستی می توان از غارها یاد کرد که بعضا به تنهایی می توانند به منطقه ای نقش ژئوتوریستی داده و این بار را به تنهایی به دوش بکشند. در کشور ما استان کرمانشاه دارای غارهای متعددی می باشد که در این مقاله به قابلیت های ژئوتوریستی آنها پرداخته شده است و در پی رسیدن به این نکته است که آیا غارهای استان کرمانشاه توانایی تبدیل شدن به یک منطقه یا قطب ژئوتوریستی را دارند. برای نیل به این منظور ابتدا نقشه های مختلف توپوگرافی و زمین شناسی منطقه مورد مطالعه تهیه و محل غارها شناسایی قرار گرفتند و به این ترتیب نقشه مقدماتی تهیه گردید، سپس با انجام چند مرحله بازدید میدانی و انجام اصلاحات و تعدیلات لازم این نتیجه بدست آمد که غارهای این استان توانایی تبدیل استان به قطب گردشگری و ژئوتوریستی را دارند.کلیدواژه ها
ژئوتوریسم، توریسم، غار، کارست، استان کرمانشاهمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.