تعیین پروفیل سه بعدی رسوب و عمق مناسب در حوض های ته نشینی تصفیه خانه های فاضلاب به کمک دینامیک سیالات محاسباتی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری
- کد COI اختصاصی: ICCAU01_0580
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 767
نویسندگان
کارشناس ارشد سازه های هیدرولیکی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
کارشناس مهندسی عمران دانشگاه آزاد بجنورد
چکیده
حوض های ته نشینی در تصفیه آب و فاضلاب شهری و همچنین در بعضی از فرایند های صنعتی، برای جدا کردن مواد معلق موجود در آب کاربرد دارند. از مدل های عددی برای شبیه سازی و بهبود کارایی حوض ها استفاده شدهاست. برای حل معادلات جریان، معادلات پیوستگی و مومنتوم از روش حجم محدود استفاده گردید. برای بررسی رفتار دو فازی ذرات و رسوب داخل حوض ها از مدل سیال غیر نیوتنی بهره گرفته شده است. این مطالعه بر اساس توزیعذراتی که در حوض نمونه مشاهده شده است، به بررسی شکل رسوب و مقدار ذرات خروجی می پردازد. با تکرار این عمل برای عمق های مختلف، عمق مناسب حوض های ته نشینی تعیین می گردد. این مدلسازی عددی، در بهینه سازی حوض ها بسیار موثر بوده است. نتایج نشان می دهند که در عمق 4/26متر14ft ( بیشترین مقدار لجن ته نشین شده و آب زلال تری خارج می شود. همچنین هزینه های ساخت حوض نیز نسبت به مدل استفاده شده در شهر واشنگتن کاهش چشم گیر یافته است.کلیدواژه ها
حوض ته نشینی، شکل رسوب، عمق مناسب و مقدار ذرات خروجیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.