کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی در مهندسی عمران

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری
  • کد COI اختصاصی: ICCAU01_0542
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 7126
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسعود خاکی نژاد

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر

امیر مرتضوی گازار

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مهشید مرتضوی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست دانشگاه تهران

احسان حسینی

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

بدنبال پردازش و حل سریع تر مسایل، شبکه عصبی مصنوعی، که یک سامانه پردازشی داده هاست و از مغز انسان ایده گرفته شده مطرح شده است. در شبکه های عصبی پردازش داده ها را به عهده پردازنده های کوچکی که به صورت شبکه ای به هم پیوسته و موازی بایکدیگر رفتار می کنند، می باشد. از مزایای این شبکه ها ، سرعت زیاد آن در پاسخگویی است. هم چنین این شبکه ها توان پاسخ گویی به سوال های بی جوابمان را بادرصد خطاهای مختلف است. شبکه های عصبی در واقع همانند یک سیستم پاسخگویی تجربی است که امکان خطا کردن دارد، اما هرچه بیشتر تجربه کرده باشد و هر چه تجربه کنندگانش )نورون ها( بیشتر باشد، کمتر دچار خطا می شود و نتیجه دقیق تری به ما میدهد.در این مقاله بر آن شدیم تا موارد کاربردی شبکه های عصبی و تکنیک های جدید مطرح شده در دنیا در مهندسی عمران را برایخوانندگان فراهم کنیم. از کاربرد های شبکه های عصبی امروزه در بخش مهندسی عمران می توان به بهینه سازی سازه ها، کنترل رفتار برخط سازه ها و پیش بینی رفتار سازه در اثر بلایای طبیعی چندگانه )سیل، زلزله و طوفان( می باشد که در این مقاله آشنایی لازم برای خواننده ها فراهم می شود.

کلیدواژه ها

شبکه های عصبی مصنوعی، سازه، آموزش شبکه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.