پایش رشد ترک در یک نمونه فلزی به روش امپدانس الکترومکانیکی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات
  • کد COI اختصاصی: ISAV03_184
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1273
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بیژن محمدی

دانشگاه علم و صنعت ایران

امیرحسین کشوری فرد

دانشگاه شریف، دانشکده هوافضا

روح الله قاسمی

دانشگاه علم و صنعت ایرانی دانشکده مهندسی مکانیک

چکیده

پایش سلامت سازه موضوعی است که در دهه اخیر توجه بسیاری را در صنایع مختلف از جمله هوافضا، مکانیک و عمران به خود جلب کرده است و رفته رفته در حال جایگزین شدن روش های معمول تست های غیرمخرب می باشد در میان انواع روش های پایش سلامت سازه، روش امپدانس الکترومکانیکی که یک روش پایه ارتعاشاتی محسوب می شود و از طریق سنسورهای پیزوالکتریک وضعیت سازه را ارزیابی می کند توانسته عملکرد قابل قبولی را در حوزه پایش موضعی از خود نشان دهد در این مقاله با بررسی یک نمونه فلزی حاوی ترک با استفاده از روش امپدانسا لکترومکانیکی حساسیت و عملکرد انواع شاخص های اسیب نسبت به رشد ترک مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. همچنین یک روش جدید استخراج مشخصه های طیف فرکانسی امپدانس الکتریکی جهت خوراک ورودی شبکه عصبی ارائه می شود.

کلیدواژه ها

پایش سلامت سازه، امپدانس الکترومکانیکی، پیزوالکتریک، شبکه عصبی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.