شبیه سازی پیروشوک ناشی از جدایش کاوشگر فضایی بر اساس سیگنال موجک برای شیکر الکترومغناطیسی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات
  • کد COI اختصاصی: ISAV03_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 660
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی علیزاده یزدی

پژوهشکده سامانه های فضانوردی

محمد طاهای ابدی

محمد ابراهیمی

چکیده

هدف از این مقاله ارائه روشی برای شبی هسازی امواج پیروشوک (pyroshok) در میدان دور با استفاده از شیکر ارتعاشی تست های عملکردی و محیطی پیروشوک (شوکهای انفجاری)، معمولاً پرهزینه و با خطرات بسیاری همراه هستند از سویی دیگر این تست - ها قابلیت تکرار پذیری محدودی دارند و کنترل سطوح اعمالی آنها برای هر تست معمولاً سخت است. لذا در ماموریتهای فضایی که از تجهیزات انفجاری استفاده میشود در یک یا چند تست زمینی در مراحل طراحی اولیه روی مدلهای غیرپروازی اندازهگیری زمینی دقیق با سیستم داده برداری متناسب با این محیط انجام میگیرد و سپس در تست های عملکردی زیرسیستمها از این سطوح استفاده میگردد. معمولاً در تستهای ارتعاشی و فرکانس پایین شبیه سازی محیط ماموریت در آزمایشگاه پیچیدگی خاصی ندارد. اما در محیط های گذرای فرکانس بالا نظیر پیروشوک شبیه سازی آزمایشگاهی با دشواریهای خاصی همراه است. در روش سنتی شبیه سازی محیط شوکهای فرکانس بالا، با پالسهای شوک استاندارد نظیر پالس نیم سینوسی و دندانه ارهای بوسیله تجهیزات میز یا شیکر انجام میگیرد که هم در حوزه زمان و هم در حوزه فرکانس با محیط واقعی ماموریت اختلاف زیادی (drop tabe) سقوط (Nose ) دارد. در این مقاله سعی میشود محیط پیروشوک وارد بر یکی از بلوکهای الکترونیکی کاوشگر فضایی در جدایش دماغه شبیه سازی شود و سپس این سطوح روی شیکر برای (wavelet) با استفاده از پالس ترکیبی از مجموعه موجکها (separation) تستهای محیطی نمونه تست اعمال گردد لازم به ذکر است معمولاً تست های عملکردی در تعداد مشخص و راستاهای متفاوت انجام میشوند. لذا در اینجا طیف پاسخ شوک تحریک معادل برای صحه گذاری محاسبه م یشود و نشان داده م یشود که این روش شبیه سازی با سیگنال موجک برای دستیابی به شرایط نزدیک هم در حوزه زمان و هم در حوزه فرکانس دقت مناسبی دارد.

کلیدواژه ها

پیروشک، موجک، طیف پاسخ شوک، پالس تیم سینوسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.