گردشگری فرهنگی فرش فرخشهر
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: همایش قومیت و فرهنگ ایران اسلامی
- کد COI اختصاصی: GHOMIYAT01_090
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1232
نویسندگان
دانشجوی دکتری جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه اصفهان
دانشجوی دکتری جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه پیام نور تهران
چکیده
گردشگری فرهنگی در حال حاضر ابزاری مناسب در زمینه تفاهم و صلح و دوستی جوامع به کارگرفته می شود و فرصتی مناسب برای شناخت فرهنگ های دیگر جوامع می باشد. مسئولین جوامع مختلف سعی می نمایند با برنامه ریزی دقیق گردشگران فرهنگی بیشتری را به کشور خود جذب نموده و در رونق یافتن فرهنگ بومی و همچنین فروش بخشی از محصولات فرهنگی جوامع به رونق اقتصادی آنان نیز کمکی کرده باشند. در این بین شهر فرخ شهر با برخورداری از جاذبه های فرهنگی مختلف به خصوص فرش فرخ شهری که خود نمادی از هویت و فرهنگ این خطه در طول سالیان دراز می باشد، نیازمند برنامه ریزی در زمینه گردشگری فرهنگی در جهت حفظ فرهنگ محلی و بازرونق یافتن صنعت فرش آن می باشد. در این پژوهش نیز در راستای برنامه ریزی گ ردشگری فرهنگی شهر فرخ شهر از مدل اقلیم توریستی Terjung بهره گرفته شده است و بدین منظور داده های مورد نیاز از سایت هواشناسی (ایستگاه شهرکرد) اخذ و پس از جایگذاری در مدل نتایج ارائه گردید. نتایج حاکی از آن بود که در این شهر در طول روز تنها در دو ماه اردیبهشت و مهر شرایط ایده آل حکمفرما می باشد و این فرصت مناسبی را برای بهره برداری از جاذبه های این شهر به خصوص جذابیت های فرهنگی فراهم می آورد. و در طول شب در هیچ ماهی شرایط آسایش وجود ندارد و چنانچه قصد سفر به این محدوده وجود داشته باشد باید حتماً وسایل مورد نیاز همراه باشد. در پایان برای رونق و توسعه گردشگری فرهنگی و به خصوص فرش فرخ شهری راهکارهایی ارائه گردیده است.کلیدواژه ها
گردشگری فرهنگی، فرش فرخ شهر، برنامه ریزی، کلیماتوریسممقالات مرتبط جدید
- حکمت عملی در حکمرانی خوب
- گفتمان نظری سیاست خارجی کشور جمهوری اسلامی ایران در مقابل اسراییل از دیدگاه حقوق بین الملل
- نقش و جایگاه رسانه ها فضای مجازی و آینده فناوری های آموزشی از منظر حکمرانی حکمی
- حکمرانی و توسعه فرهنگی از دیدگاه های حضرت امام خمینی (ره)
- بررسی جایگاه مدیریت حق نظارت همگانی در حکمرانی اسلامی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.