بررسی تجربی جریان سیال و آشکارسازی آن توسط تونل دود آزمایشگاهی

  • سال انتشار: 1384
  • محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ISME13_106
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 5468
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

قاسم آتش باز

استادیار مجتمع دانشگاهی هوافضا دانشگاه صنعتی مالک اشتر

محمد امیان

کارشناس ارشد مهندسی مکانیک مجتمع دانشگاهی هوافضا

هوشنگ چگینی

استادیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طو

چکیده

تونل دود یکی از ابزارهای مؤثر در آشکارسازی جریان هوا بر روی مدلهای آیرودینامیکی می باشد . این مقاله حاصل تحقیق در طراحی و ساخت تونل دود است که برای مطالعه رفتار جریان سیال در آزمایشگاه بکار می رود . مقاله حـاضر بعد از ارائه کلیاتی دربارة آشکار سازی جریان به تشریح فاکتورهای اصلی در طراحی تونـل باد مـادون صوت مـدار بـاز می پردازد و در ادامه مولد دود بعنوان ابزار اصلی تولید دود برای مشاهدة جریان مورد بررسی قرار می گیرد . دود تولید شده در مولد دود به تونل باد منتقل گردیده و توسط شانه دود به رشته های قابل رویت دود تبدیل شده و در محفظة آزمون مشاهده می گردد . سیستم الکتریکی بعنوان ابزار کنترل دور موتور برای داشتن سرعت های مختلف در محفظة آزمون و همچنین نتایج تست و کالیبراسیون محفظة فوق در ادامه این مقاله آمده است

کلیدواژه ها

تونل دود - تونل باد - مولد دود - آشکارسازی جریان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.