رابطه بین نماهای شهری و تأثیر آن بر شکل گیری هویت شهری شهروندان
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی جغرافیا، شهرسازی و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: GUPSD01_0088
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2218
نویسندگان
مربی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان
چکیده
معماری و شهرسازی هر کشور، بازتاب شرایط ذهنی آن جامعه است. ن ابسامانی و اغتشاش حاکم بر نظر شهری امروزه در شهرهای ما کاملاً م شهود است. اگرچه منظر شهری منحصراً به نماهای ساختمان های یک شهر باز نمی گردد، ولی به علت این که نما یکی از پرنوسان ترین عناصر تأثیر گذار بر کیفیت بصری بنا و در نتیجه کیفیت فضاهای شهری است و در میان سایر عناصر مناظر شهری تأثیرپذیرترین عنصر از تصمیم های طراحانه معماران و طراحان شهری به شمار می رود، یکی از مهمترین عناصر منظر و پراهمیت ترین موضوعات مورد بحث میان معماران و طراحان شهری می باشد. در بسیاری از شهرهای بزرگ جهان، ضوابط و مقررات ویژه ای در ارتباط با سیما و کالبد شهر وجود دارد که به هماهنگی نمای بیرونی ساختمان ها و محیط شهری از جنبه های مصالح سبک، مناسب و مقاوم، فضای پر و خالی، رعایت اصول هماهنگی و تناسبات و ... می پردازند. هدف از این ن وشتار استخراج اصول و راهکارهای مؤثر بر ارتقاء ارزش های زیبایی شناسی نماهای شهری و ارتباط آن در ایجاد فضایی پویا و سرزنده در شهر است. روش تحقیق بکارگرفته شده در این نوشتار استفاده از روش تحقیقی توصیفی- تحلیلی و برداشت های میدانی و کتابخانه ای است.کلیدواژه ها
نمای ساختمان، جداره های شهری، هویت شهری، نمای شهری، نمامقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.