تحلیل قابلیت اطمینان و خطاهای انسانی در سرورها و مراکز داده بمنظور افزایش کارایی شبکه

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی نوآوری در مهندسی کامپیوتر و فنآوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CEIT01_286
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 690
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طیبه ایمانی کلاته

دانشجوی کارشناسی مهندسی تکنولوژی شبکه های کامپیوتری مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شعبه بجنورد

مرضیه ایزانلو

دانشجوی کارشناسی مهندسی تکنولوژی شبکه های کامپیوتری مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شعبه بجنورد

سحر همتیان بجنوردی

دانشجوی کارشناسی مهندسی تکنولوژی شبکه های کامپیوتری مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شعبه بجنورد

اسماعیل کفاشی

کارشناس ارشد مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه امیرکبیر و مدرس دانشگاه مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شعبه بجنورد

چکیده

امروزه عدم وجود قابلیت اطمینان و خطاهای انسانی، بخش قابل توجهی از وقت و بودجه سازمان ها و شرکت ها را صرف می کند. در شرایط اضطراری واکنش سریع و نامناسب به این خطاها، اثر نامطلوب بر شبکه های سازمان می گذارد. در این تحقیق برای جلوگیری از طرح واکنش اضطراری و نامناسب در اتاق سرور، استفاده از پروتکل RPC جمع آوری آماری از وظایف سرورها را پیشنهاد می کنیم . سرویس پشتیبانی از زیر ساخت های فیزیکی مراکز داده بر مبنای TIMS براساس میزان ریسک و نیز مجازی سازی، موجب کاهش بار فعالیت سرورها در زمان اوج مصرف و انتقال این بار پردازشی، از طریق مجازی سازی ( مثلاً در VmWare از طریق ESX) می شود. در این تحقیق با بررسی و محاسبه قابلیت اطمینان و محاسبه نرخ خرابی در سیستم متوجه می شویم که برای بسیاری از سیستم ها (t)Z یا تابع خطر در برخی از بازه های زمانی تقریباً سالم است و معمولاً مولفه های سخت افزاری از یک نمودار تجربی نرخ خرابی تبعیت می کنند. در نتیجه قابلیت اطمینان بالا، بهینه سازی مصرف برق، افزایش عمر مفید سرورها، کم شدن هزنیه نگهداری را موجب می شود.

کلیدواژه ها

کارای شبکه، قابلیت اطمینان، خطای انسانی، طرح واکنش اضطراری،TIMS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.