بهینه سازی انبار داده مبتنی بر RFID در مدیریت زنجیره تامین

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی نوآوری در مهندسی کامپیوتر و فنآوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CEIT01_082
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1002
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

راهله هاشم زهی

کارشناس ارشد نرم افزار، گروه کامپیوتر واحد علوم و تحقیقات سیرجان دانشگاه آزاد اسلامی ، سیرجان

رضا نورمندی پور

دکتری کامپیوتر ، استادیار، عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر واحد سیرجان، دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان

فهیمه یداله پور

کارشناس ارشد نرم افزار، گروه کامپیوتر واحد مشهد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

چکیده

یکی از چالشهای اساسی که امروزه در برابر کاربرد فن آوری RFID قرار دارد مدیریت بهینه حجم قابل توجهی از داده هاست که در راستای به کارگیری RFID تولید شده و جمع آوری می گردد. این مسئله موجب کاهش کارایی سیستم های اطلاعاتی و پایین آمدن میزان بهره وری از اطلاعات می گردد این مقاله هدف آن ارائه یک مدل بهبود یافته از انبار داده برای داده های RFID در زنجیره تامین است و برمبنای مدل انبار داده ابعادی به نام RFID-Cuboids که یکی از مهمترین مدل های انبار داده بوده و توسط آقای Gonzalea ارائه شده، می باشد و زمان پاسخ مدل پیشنهادی در مورد کاربردهایی از زنجیره تامین که کالاها در مسیرهای مشابه جابه جا می شوند بهتر از مدل Gonzalez عمل می کند. در این مدل مسیر حرکت کالاها در زنجیره توسط یک گراف مسیر نمایش داده می شود که گره های گراف مکانها و لبه ها نشان دهنده جابجایی مستقیم از یک گره به گره دیگر می باشند. در این مقاله نشان داده ایم که با استفاده از گراف و شناسایی لبه های پر رفت و آمد و فشرده سازی درخت از طریق ادغام این لبه ها با عمل میانگین و از پیش محاسبه نمودن توابع تجمعی مورد نظر برای این لبه ها می توان به زمان قابل قبولی در پاسخ به پرس و جوها دست یافت.

کلیدواژه ها

مدل Hector Gonalez ، زنجیره تامین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.