تشخیص و آشکارسازی عیوب ظاهری بافت با کمک تبدیل کانتورلتو شبکه عصبی MLP
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش منطقه ای بهینه سازی و روش های محاسبه نرم در مهندسی برق و کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: ELECOM01_178
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1156
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مکانیک
استادیار، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده برق
استادیار، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده برق
چکیده
فرآیند کنترل کیفیت برای اطمینان از ارائه محصولات سالم و باکیفیت مناسب طراحی شده است. بخشهایی از فرآیند کنترل کیفیت که نیازمند بازدیدهای بصری کالا است تا سالهای اخیر توسط انسان انجام میگرفته است. هماکنون فعالیتهای این بخش به سوی ماشینی شدن گرایش پیدا کرده است. هدف از بازرسی سطوح، تشخیص و آشکارسازی بخشهایی از سطوح محصولات و کالاهای صنعتی است که مطابق با معیارهای مشخصی، کیفیت ایده آل ندارند. در حال حاضر این فرآیند برای شناسایی عیوب دسته عظیمی از سطوح مانند کاشیهای سرامیکی، پارچه، چوب، کاغذ، چرم و... به کار میرود. آشکارسازی عیوب سطوح از طریق روشهای تحلیل بافت که توصیفکننده ویژگی سطوح هستند، امکانپذیر است. برای این منظور تبدیل کانتورلت را جهت آنالیز تصاویر کاشی بکار بردهایم، کانتورلت یک تبدیل دو بعدی جهتدار است که برای توصیف منحنیها و جزئیات ظریف در تصاویر به کار میرود. بسط کانتورلت از توابع پایهای که در جهات مختلف با اشکال و مقیاسهای مختلف گرایش دارند (ناهمسانگرد) تشکیل شده است. و در ادامه از شبکه عصبی برای آموزش دادهها و یافتن کاشیهای معیوب استفاده کردهایم. نتایج حاصل بسیار مطلوب با تشخیص عیب بالای 96.87 % است که در مقایسه با کارهای صورت گرفته برتری قابلتوجهی دارد .کلیدواژه ها
پردازش تصویر، عیبیابی سطحی ، تبدیلکانتورلت، پردازش تصویر و شبکه عصبیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.