مدلهای آزمایشگاهی در مطالعه لرزه ای خط لوله زیرزمینی
- سال انتشار: 1383
- محل انتشار: اولین کنگره ملی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: 212_1528462763
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1738
نویسندگان
استادیار گروه عمران دانشکده فنی دانشگاه مازندران
استادیار گروه عمران دانشکده فنی دانشگاه مازندران
چکیده
جهت شناخت وبینش واقعبینانهتر از رفتار وعکس العمل خط لوله زیرزمینی وخاک اطراف در برابر عوامل و پدیدههای تحتالارضی و روزمینی باید به ساخت مدلهای آزمایشگاهی و صحرائی و انجام آزمایشات روی آورد که شبیهسازی با مقیاسهای مناسب و نیز مدلسازی سیستم خاک اطراف و لوله و نیز عامل حاکم و شرایط مرزی چه در مقیاس آزمایشگاهی و چه در مقیاس صحرائی از اهم موضوعات است. هدف از انجام آزمایشات ، مشاهده و بررسی عملکرد بین خاک و لوله در هنگام زلزله ودیگر پدیده های تحت الاضی و مبنائی برای ارائه یک سری فرضیات جهت توسعه فرمولاسیون وانجام آنالیز این سازه در مقابل ضربات دینامیکی ناشی از زلزله است.پژوهشگران مدلهای آزمایشگاهی با مقیاسهای کوچک وحقیقی را باتوجه به نوع رفتار و عامل موردنظر طراحی و تدارک دیدهاند که در این مقاله به صورت مروری معرفی و ارزیابی میگردند. با انجام آزمایشات میتوان ضمن شناخت بهتر از رفتار بین لوله و خاک اطراف، اطلاعات ورودی جهت تحلیل عددی توسط نرمافزارها رایافتکلیدواژه ها
خط لوله ، زیرزمینی ، زلزله ، مدل آزمایشگاهیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.