بررسی عوامل موثردرمدیریت بحران شهری بافت فرسوده شهرنجف آباد

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش ملی حسابداری ، حسابرسی و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: CAAMM01_093
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 808
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمرتضی حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشدبرنامه ریزی توسعه منطقه ای دانشگاه علامه طباطبائی تهران تهران ایران

محمد کریمی منجرموئی

کارشناسی ارشدفراورده موادمعدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم ت حقیقات تهران تهران ایران

انوشیروان جلیل طهماسبی

کارشناسی ارشدعمران سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد ایران

فرهاد فرهادی

مدیریت تولید و عملیات دانشگاه پردیس البرزتهران تهران ایران

چکیده

هدف از این مقاله، به کارگیری اصول مدیریتی لازم برای کاهش آسیب پذیری بافت فرسوده شهرها و دستیابی به اولویت های عوامل مؤثر در مدیریت بحران شهری در بهسازی بافت فرسوده شهر نجف آباد میباشد. روش تحقیق از نوع روش تحقیق توصیفی پیمایشی میباشد. قلمرو مکانی این پژوهش شهر نجف آباد میباشد، جامعه آماری سازما نهای مرتبط با بحران شهری این شهر و ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه می باشد که روایایی آن توسط اساتید و پایایی پرسشنامه با توجه به اینکه ضریب آلفای کرونباخ برابر 0/802 به تایید رسیدروشهای مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل ازازمون t استیودنت و آزمون فریدمن استفاده شده است.نتایج تحقیق نشان داد هر پنج عامل در نظر گرفته شده وجود نظام ذخیره سازی برای مدیریت پشتیبانی، تجهیزات تخصصی و وجود ساختار تشکیلات، وجود نیروی انسانی متخصص، وجود نظام اطلاع رسانی، و وجود زیرساخت ها و تأسیسات ارتباطی از عوامل مؤثر در مدیریت بحران شهری در بهسازی بافت های فرسوده شهر نجف آباد می باشند و بر اساس آزمون فریدمن مشخص شد، وجود نیروی انسانی متخصص بالاترین رتبه و وجود نظام ذخیره سازی برای مدیریت پشتیبانی پایین ترین رتبه را دارد

کلیدواژه ها

مدیریت بحران ، مدیریت بحران ، نجف آباد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.