تاثیر مدیریت تلفیقی بر تراکم علف های هرز پنبه(Gossypium hirsutum) در کشت دوم بعد از گندم
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
- کد COI اختصاصی: NACONF01_0561
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1213
نویسندگان
دانشجو ارشد زراعت
استاد دانشکده کشاورزی بیرجند
چکیده
به منظور ارزیابی تاثیر استفاده توام از روش کنترل علف های هرز و روش های متفاوت خاکورزی بر تراکم و وزن خشک علف های هرز مزرعه پنبه، آزمایشی در سال 1391 در شهرستان بشرویه با استفاده از طرح اسپیلت پلات بر پایه بلوک های کامل تصادفی به اجرا درآمد. فاکتورهای ازمایش شامل روش خاکورزی پنبه به عنوان فاکتور اصلی در 3 سطح شامل: خاکورزی مرسوم ( گاوآهن برگردان دار)، بی خاکورزی و کم خاکورزی ( چیزل + دیسک ) و روش های کنترل علف های هرز در 5 سطح ( علف کش تری فلوکسی سولفورون سدیم به میزان 10، 15 و 29 گرم در هکتار، به همراه تیمارهای وجین و عدم کنترل علف های هرز ) به عنوان فاکتور فرعی در 4 تکرار انجام شد. نتایج آزمایش نشان داد که اختلاف معنی داری میان روش های مختلف کنترل علف هرز از نظر تراکم علف هرز وجود دارد. بیشترین و کمترین تراکم کل علف هرز ( باریک برگ، پهن برگ) به ترتیب مربوط به تیمار عدم کنترل و وجین بود. بیشترین کاهش تراکم کل علف های هرز ( باریک برگ، پهن برگ) پس از وجین در تیمار 20 گرم انووک در هکتار مشاهده شد. بیشترین و کمترین تاثیر سم انوک روی علف هرز به ترتیب در خاکورزی مرسوم و کشت مستقیم بود.کلیدواژه ها
پنبه،خاکورزی مستقیم،خاکورزی حفاظتی،خاکورزی مرسوم،انوکمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.