ارائه مدل و پیش بینی راندمان وزنی آهن در سیستم فلوتاسیون خط DTP مجتمع صنعتی و معدنی گل گهرامین
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: نهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن ایران
- کد COI اختصاصی: SMEC09_082
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 656
نویسندگان
دانشجوی کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی- دانشگاه شهید باهنر کرمان- پژوهشکده سنگ آهن و فولاد گل گهر
دکترای فرآوری مواد معدنی- پژوهشکده سنگ آهن و فولاد گل گهر
چکیده
در سیستمهای فلوتاسیون هدف کنترل عیار و بازیابی محصول است؛ که این منظور با روشهای مختلف عددی و یا نمونهگیری و آنالیز انجام میگیرد. ضعف تجهیزات اندازهگیری، کمبود دانش فرآیند و نقص در مدیریت و پردازش دادهها در کنترل سلولهای فلوتاسیون، واحدهای صنعتی را به سمت استفاده از روشهای عددی مانند مدلهای ریاضی، رگرسیونها و شبکههای عصبی سوق میدهد. در همین راستا، به کمک نتایج به دست آمده از طرح آزمایشی انجام شده در خط DTP مجتمع صنعتی و معدنی گل گهر، مدلی بر مبنای تحلیل واریانس ارائه شد. طرح آزمایشی به منظور بهبود نتایج انجام شده بود. برای ارائه صحیح این مدل پس از تحلیل واریانس عوامل و تأثیرات متقابل، انواع مدلها بررسی شد و مدل نهایی بر اساس 75 % دادهها ایجاد شد. به منظور بررسی مفید بودن مدل، مدل با 25 % باقی دادهها مورد آزمایش قرار گرفت. ضریب قطعیت مدل که به عنوان متغیر کنترلی مفید بودن مدل در نظر گرفته شده بود در مراحل آموزش و آزمایش به ترتیب 74 % و 71 % به دست آمدکلیدواژه ها
تحلیل واریانس ، تأثیرات اصلی و متقابل ، ضریب قطعیت ، مدلمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.