تخمین نفوذ آب به تونل انتقال آب مغار نیروگاه تلمبه ذخیره‌ای رودبار لرستان به کمک روش SGR و مقایسه آن با روش‌های تحلیلی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن ایران
  • کد COI اختصاصی: SMEC09_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 729
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهره همایون فر

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی اکتشاف معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

همایون کتیبه

استادیار گروه اکتشاف معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

علی عالی انوری

چکیده

تونل انتقال آب مغار نیروگاه تلمبه ذخیره‌ای رودبار لرستان با طول حدود 300 متر از مخزن سد اصلی رودبار لرستان آب را به مغار نیروگاه منتقل می‌کند. از آنجا که این تونل بعد از آب‌گیری سد اصلی رودبار اجرا خواهد شد، عملیات اجرایی آن در محیط اشباع انجام می‌گیرد که در این شرایط نفوذ آب به تونل دشواری‌هایی به وجود می‌آورد. در این مقاله به تخمین نفوذ آب با دو روش تحلیلی و SGR و مقایسه‌ی نتایج حاصله با یکدیگر پرداخته شده است. SGR روشی است که در رده‌بندی کمی و کیفی ساختگاه تونل از نقطه‌نظر نشت و هجوم آب زیرزمینی، براساس مطالعات اولیه ساختگاه تونل، بر طبق رده‌بندی SGR، ساختگاه در رده کم‌خطر قرار دارد و مقدار پیش بینی شده‌ی نشت برابر 0/1-0/04 لیتر بر ثانیه بر متر می‌باشد. براساس روش‌های تحلیلی مقدار نشت آب زیرزمینی به تونل در حدود 0/06 لیتر بر ثانیه بر متر به دست آمده است که با مقدار پیشنهاد شده روش SGR همخوانی دارد

کلیدواژه ها

نشت آب ، تونل ، نیروگاه تلمبه ذخیره‌ای رودبار لرستان ، معادلات تحلیلی ، SGR

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.