ارزیابی تاثیر افزودنی پلی اتیلن سبک بر خصوصیات فیزیکی و مکانیکی قیر60/70
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنگره ملی مهندسی ساخت و ارزیابی پروژه های عمرانی
- کد COI اختصاصی: NCCPP01_153
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1458
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد راه وترابری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان
مدرس دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر
عضو هیئت علمی، دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چکیده
قیر در صنعت راهسازی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و علیرغم سهم کم در مخلوط آسفالتی تاثیر زیادی روی کیفیت آن دارد. با افزایش روزافزون میزان آمد و شد وسایل نقلیه، تنوع گسترده ی شرایط آب و هواییکشورمان و ناتوانی قیرهای تولیدی در تامین رفتارهای مطلوب مخلوط های آسفالتی، در سالیان اخیر مطالعات زیادی در زمینه استفاده از افزودنی ها جهت بهبود خواص قیر و در نهایت بهبود مخلوط های آسفالتی و کاهش خرابی های زودرس انجام گرفته است. در این پژوهش اثر پلی اتیلن سبکLDPE برروی قیر60/70 بررسی و خواص فیزیکی قیرپایه و قیرهای اصلاح شده مقایسه شده اند درصدهای مختلف ازپلی اتیلن سبک به همراه قیر60/70 پالایشگاه پاسارگاد دریک دستگاه اختلاط باهم مخلوط شده و برروی ترکیب درصدهای مختلف ساخته شده آزمایشا ت کلاسیک انجام شد. نتایج آزمایشات نشان داد که قیرهای همراه با افزودنی پلی اتیلن سبک از درجه نفوذ کمتر، نقطه نرمی بیشتر و حساسیت حرارتی تا حدودی بیشتر برخوردار هستند و قیر با ایجاد آسفالتی سخت تر می تواند عملکرد بهتری در برابر شیارشدگی و ترک خستگی از خود نشان دهد و مقاومت پیرشدگی قیر نیز بهبود یافت. بر اساس نتایج درصد بهینه افزودنی، 3% تعیین شدکلیدواژه ها
قیر، قیرهای اصلاحی، افزودنی های پلیمری، پلی اتیلن سبک، آزمایشات کلاسیک قیرمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.