تحلیل عملکرد ریز پردازنده های ممیز ثابت در کنترل برداری موتور القایی
- سال انتشار: 1386
- محل انتشار: پانزدهیمن کنفرانس مهندسی برق ایران
- کد COI اختصاصی: ICEE15_507
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2476
نویسندگان
دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده فنی و مهندسی، تهران، ایران
دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده فنی و مهندسی، تهران، ایران
دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده فنی و مهندسی، تهران، ایران
چکیده
در میان روش ها و سیستم های مختلف کنترل موتورها، کنترل برداری یکی از روش های بسیار موثر و کاربردی در صنعت می باشد که به علت داشتن محاسبات زیاد وپیچیده برای اجرای آن از ریز پردازنده های ممیز شناور و ممیز ثابت (Floating & Fixed Point DSPs) استفاده می شود. ریز پردازنده های ممیز شناور دارای کیفیت کاری و قیمت بالایی بوده و از آنها بیشتر در پروژه های تحقیقاتی استفاده می شود و بکارگیری آنها در تولیدات انبوه کنترلرهای صنعتی ، مسئله پر هزینه بودن را به دنبال دارد. در مقابل، ریز پردازنده های ممیز ثابت از قیمت پایین تری برخوردار بوده ولی به علت داشتن محدوده دینامیکی کمتر، احتمال بروز مشکل سرریزی و خطاهای محاسباتی ناشی از آن، استفاده از این نوع ریز پردازنده ها را با کمی دقت بیشتر همراه ساخته است. در این مقاله، با توجه به بررسی اثرات استفاده از محاسبات ممیز ثابت، یک تحلیل مناسب برای اجرای سیستم کنترل برداری در ریز پردازنده های ممیز قابت برای موتورهای القایی با سایزهای متفاوت پیشنهاد شده است. با استفده از این تحقیق طراحان نرم افزار می توانند بدون نگرانی از سرریز (overflow) و یاکاهش دقت سامانه های کنترل برداری موتو رالقایی را طراحی نمایند.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- کاشت یون در نیمه رساناها: تاریخچه، فرایند، اثرات، کاربردها، چالش ها
- تخمین نفوذ مس در نوارهای لبه ای با استفاده از شبکه های عصبی عمیق
- آینده ی تولید غذا با اینترنت اشیاء
- پیشرفتهای نوین در یکپارچه سازی فرآیند دوقطبی در فناوری های میکروالکترونیک
- آخرین پیشرفتها در فناوری کاشت یون در سیلیکون کاربید و گالیوم نیترید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.