مقایسه چند الگوریتم جهت افزایش تحمل پذیری خطا در شبکه بر روی تراشه

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: همایش ملی مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: NCCEB01_124
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 714
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده مرضیه صالحی اورزکی

گروه کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول،دزفول

محمدباقر کلی

گروه کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول،دزفول

سیده نگین صالحی

گروه ریاضی،دانشگاه پیام نور

چکیده

تراشه شبکه ای یک زیربنای ارتباطی در محیط تراشه سیستمی می باشد که می تواند هر تعداد هسته یا مولفه از پیش طراحی شده را به هم مرتبط کند؛ ولی کارایی و پیاده سازی موفق تر آن به طور قابل توجهی تحت تأثیر تحمل پذیری خطا در ارتباطات می باشد. در مقیاس های زیر میکرون تکنولوژی ، تحمل پذیری خطا یک عامل با اهمیت در ارتباط با شبکه روی تراشه می شود. این مقاله الگوریتم های تحمل پذیر خطا برای استفاده در حوزه شبکه روی تراشه را بررسی و از لحاظ برخی پارامترهای عملکردی مقایسه می نماید. نتایج نشان می دهد الگوریتم سیل آسای جهت دار سطح تحمل پذیری خطا پائین تری نسبت به الگوریتم های جویباری، سی آسای احتمالی، تقسیم کار و تکثیر ایجاد می کند. همچنین الگوریتم سیل آسای احتمالی بیشترین تأخیر را دارد.

کلیدواژه ها

شبکه بر روی تراشه،تحمل پذیری خطا،خطای دائم،خطای گذرا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.