مطالعه ارتباط نا به هنجاری های بازار وعدم تقارن اطلاعاتی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی حسابداری, مدیریت مالی و سرمایه گذاری
  • کد COI اختصاصی: CAFM02_073
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 613
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید زنجیر دار

استادیار، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، دانشکده مدیریت، گروه ارشد حسابداری، اراک

فروغ منصوری

دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری،،دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، دانشکده مدیریت، گروه ارشد حسابداری اراک

چکیده

در این تحقیق مساله اصلی بیان ارتباط نابه هنجاری های بازار وعدم تقارن اطلاعاتی در شرکت های پذیرفته شده در بورس تهران میباشد.در این تحقیق ارتباط بین نا به هنجاری های بازار)اقلام تعهدی ،نسبت جریان های نقدی عملیاتی به قیمت ،نسبت قیمت سهام به سودهر سهم وعدم تقارن اطلاعاتی بین سال های 1390_1386 بررسی می گردد. با استفاده ازنرم افزارره آورد نوین،داده هاجمع آوری شده وبه کمک نرم افزار EXCEL محاسبه گردیده اند. نرم افزار SPSS برایآزمون فرضیه ها بکاررفته وانجام سایرتجزیه وتحلیل ها با بکارگیری روش های آماری همچون آمارتوصیفی، همبستگی (ضریبهمبستگی،ضریب تعیین) آنالیزرگرسیون و آزمون ضرائب آن ، آنالیز همبستگی و آزمون ضرائب آن صورت گرفته است.در مجموع 75 شرکت فعال بورسی به عنوان نمونه انتخابی در نظر گرفته شد.نتایج تحقیق نشان می دهد: رابطه متغیر نسبت قیمت سهام به سود با متغیر عدم تقارن اطلاعاتی در شرکت های با فرصت رشد بالا و پائینو درسطح شرکت های با اندازه بزرگ و کوچک معنی دار هستندو همچنین رابطه بین نسبت جریان نقدی عملیاتی به قیمت و عدم تقارن اطلاعاتی درشرکت های با ویژگی های( بازده واقعی سهام بالا و شرکتهای با بازده واقعی سهام پائین و سود پایدار وسود ناپایدار وفرصت رشد بالا وفرصت رشد پائین) تفاوت معنی دار دارند.

کلیدواژه ها

نابه هنجاری های بازار،عدم تقارن اطلاعاتی،اقلام تعهدی،جریان نقدی عملیاتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.