آنالیز حساسیت متغیرهای تاثیرگذار روی نتایج پردازش تصاویر فواره پرفشار گاز

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: هشتمین همایش بین المللی موتورهای درونسوز
  • کد COI اختصاصی: ICICE08_079
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 799
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا حاجی علی محمدی

آزمایشگاه سوخت و احتراق پیشرفته، مرکز تحقیقات موتور ایران خودرو (ایپکو)

دیمون هونری

دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه موناش استرالیا

امیر عبداله

دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران

سید مصطفی میرسلیم

دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران

چکیده

پردازش تصویر نرم افزاری، یکی از روش هایی است که امروزه می توان به کمک آن خصوصیات مختلف فواره سوخت مورد استفاده درموتورهای احتراق داخلی را تعیین نمود. روش عکسبرداری مورد استفاده و کیفیت عکس ها دو عامل اصلی تعیین کننده دقت و صحت نتایجحاصل از این روش می باشند. در ان مقاله با توجه به استفاده از روش لبه یابی برای تحلیل تصاویر فواره گاز به دست آمده از روش شیلرین،تحلیل حساسیت اثر متغیرهای: حدآستانه روش لبه یابی، ضریب مقیاس و درجه ماتی و ناهنجاری موجود در تصاویر شیلرین فواره تزریق مستقیم گاز روی نتایج پردازش تصویر (عمق نفوذ و سرعت لبه فواره) مورد مطالعه قرار گرفت. ضمنا استفاده از روش اوتسو برای تعیین حداستانه متغیر برای پردازش تصاویر شیلرین فواره گاز پیشنهاد شد. نتایج نشان دادن که حساسیت سرعت لبه فواره به حد آستانه ای که لبه فواره را از زمینه تصویر فواره جدا میکند (در محدوده مجاز حد آستانه) بسیار کم است و این حساسیت در مناطقی که سرعت لبه کمتر است، بیشتر می شود و ممکن است به 14 درصد خطا بیانجامد. همچنین حساسیت عمق نفوذ فواره به میزان ماتی (با توزیع گوسی)کمتر از سرعت لبه است و حداکثر 2% خطا ممکن است در بیشترین ماتی مورد بررسی (انحراف معیار برابر4)اتفاق بیفتد ولی در همین شرایط تا 28% خطا در نتایج سرعت لبه ایجاد می شود.

کلیدواژه ها

پردازش تصویر، فواره گاز، لبه یابی، اوتسو، حدآستانه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.