ارزیابی موفقیت مؤلفههای سیستمهای اطلاعاتی مدیریت مطالعه موردی:سازمانهای دولتی استان همدان

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مدیریت کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: NCBM01_555
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 904
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید حمیدی جاهد

دانشجوی کارشناسی ارشد. رشته مدیریت سیستم های اطلاعاتی. دانشگاه آزاد علی آباد کتول.

چکیده

امروزه درمیان سرمایههای یک سازمان اعم از نیروی انسانی، سرمایههای مالی، ماشین آلات وتجهیزات، اطلاعات، باارزشترین آنها بهشمار میرود. این مساله به این دلیل است که تمام امکانات فیزیکیومحیطی از طریق اطلاعات توجیه میشوند. اطلاعات ممکن است بصورت استراتژیکی مورد اتفاده قرارگیرد وامتیازات قابل رقابت برای سازمان کسب کند، و یا زمینههای رقابت را بین سازمانها گسترش دهد یاصنایع رامتحول سازد وفرصتهای جدید بازرگانی برای آنها پدید آورد. به هر حال، یک سازمان باید بتواند سیستم اطلاعاتی ایجاد کند که قادرباشد نیازهای اطلاعاتی اکثریت رادردرون سازمان برآورده سازد. و مسالهمهم در این میان استفادهی بهتر از این اطلاعات برای مدیریت بهتر میباشد که یکی از قدیمیترین سیستمها برای همیاری مدیران در این زمینه سیستمهای اطلاعات مدیریت میباشد. به همین منظور، دراین مطالعه به بررسی و ارزیابی مؤلفههای سیستمهای اطلاعات مدیریت که شامل کیفیت اطلاعات، کیفیت سیستم، استفاده سیستم، رضایت کاربر و تأثیرات فردی هستند، بر موفقیت سازمانهای دولتی ) 44 سازمان(،بااستفاده از مدل تعدیل شده ارزیابی موفقیت که توسط دلون و مکلین ارائه شده است، پرداختهایم.نتایج حاصل حاکی از آن است که بالا بودن سطح کیفیت اطلاعات، کیفیت سیستم و رضایت کاربر عاملی در راستای موفقیت سیستمهای اطلاعاتی مدیریت میباشد. همچنین، کیفیت سیستم با تأثیرات فردی و نیز کیفیت اطلاعات با رضایت کاربران این سیستمرابطه مثبت دارد.

کلیدواژه ها

سیستم اطلاعات مدیریت، کیفیت سیستم، کیفیت اطلاعات، استفاده کاربر، تأثیرات فردی، رضایت کاربر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.