مطالعه المان محدود رفتار ارتعاشی میکرو تیر چهارسرگیردار Mems برای حالتهای متقارن و نامتقارن
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: NCMII01_469
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 967
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی مکاترونیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک-ساخت و تولید، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز
چکیده
اساس مجموعههای میکروالکترومکانیکی با پردازش سیگنالهای الکتریکی سر و کار داشته و عملکرد آنها بر پایهی اصول مکانیکی است که عمدتاً در ساختار حسگرها و محرکها به کار گرفته میشوند. امروزه از آنجا که در صنایع پیشرفته افزایش سرعت و کمحجم شدن ابعاد بسیار مورد توجه میباشند، بنابراین بررسی پارامترهای مکانیکی جهت طراحی، ساخت و بهینهسازی این سازهها اجتنابناپذیر است. از آنجایی که عملکرد این سازهها بر اساس تغییر شکلها و جابجاییهای مدام سازهای هستند، همواره در معرض ارتعاشات میباشند. عامل دیگری که در پتانسیل این سازهها برای ارتعاشات مؤثر میباشد وجود جرم و خاصیت ارتجاعی در مقیاسی کوچک است. لذا بررسی رفتار ارتعاشی این سازهها در راستای حذف و یا کاهش ارتعاشات از نظر اصول مهندسی از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ زیرا ارتعاشات ارتباط مستقیم با عملکرد این گونه سازهها و تعیین عمر آنها دارد. در این تحقیق به بررسی فرکانس طبیعی و مودهای ارتعاشی یک مدل پرکاربرد میکروالکترومکانیکی با جرم متمرکز و چهارتیر گیردار پرداخته شده است. محاسبه فرکانس طبیعی و مودهای ارتعاشی برای این سازه در دو حالت متقارن و نامتقارن، بر پایه المان محدود و با استفاده از آنالیز مودال نرمافزار Ansysانجام پذیرفته و تاثیر موقعیت جرم مرکزی در رفتار ارتعاشی سازه مورد تحقیق قرار گرفته استکلیدواژه ها
ارتعاشات، آنالیز مودال، سیستمهای میکروالکترومکانیکی، مودهای ارتعاشیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.