تشخیص حالت جزیره ای و تاثیر ریز شبکه بر قابلیت اطمینان توسط شبکه های هوشمند در منابع انرژی تجدیدپذیر باد

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: پنجمین همایش علمی تخصصی انرژی های تجدید پذیر و پاک
  • کد COI اختصاصی: WINDCONF05_060
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2742
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ابوالفضل قنبرزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد هریس

سامان سعیدی اصل

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد هریس

نوید تقی زادگان کلانتر

استادیار ،دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

چکیده

در سالهای اخیر توجه جهانی به استفاده هر چه بیشتر از منابع انرژی تجدیدپذیر جهت تولید برق معطوف گشته است. در این مقاله ضمن معرفی جزیره شدن و اینکه عدم شناسایی جزیره باعث بوجود آمدن یک وضعیت نامطلوب و خطرناکی برای نیروهای تعمیرات و تجهیزات می شود، پرداخته شده است. خروج مولدهای DG از وضعیت سنکرون ، اولین نتیجه پس از وقوع جزیره شدن هست که شبکه هوشمند می تواند این حالت را تشخیص داده و باعث افزایش اطمینان سیستم شود. ریزشبکه، یک شبکه هوشمند در مقیاس کوچک تر می باشد که تجمعی از بارها و تولیدکننده ها است و می تواند به طور جزیره ای و یا متصل به شبکه کار کند. می توان تعداد زیادی از منابع تولید پراکنده کوچک از قبیل سلولهای فتوولتائیک ، باد را در شبکه برق هوشمند بکار برد. . با افزایش تلرانس خطا و تشخیص حالت جزیره ای ، شبکه هوشمند ارتباطی امن تر و قابل اطمینان تر از واحد های تولید پراکنده را با شبکه فراهم می کند . انرژی باد از مقبولیت بیشتری برخوردار است که این امر به علت هزینه ی پایین تر تولید برق از انرژی باد نسبت به سایر انرژی های تجدیدپذیر و نیز ظرفیت های بالای تولید برق در مزارع بادی می باشد . شبکه هوشمند می تواند با یک سیستم کنترلی تجهیز شود تا توان خروجی مزارع بادی را کنترل کرده و تاثیر نوسانات بادی روی پایداری و فرکانس شبکه را تعدیل نماید . استفاده از اتوماسیون و سیستم های کنترل هوشمند می توانند راه هایی جهت کاهش خطا و بالابردن قابلیت اطمینان باشد .

کلیدواژه ها

شبکه هوشمند ، قابلیت اطمینان، جزیره شدن، ریز شبکه ،تجدیدپذیر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.